Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Makkonen luotsaa Karhuja ylöspäin

 
Makkonen luotsaa Karhuja ylöspäin

Ässät taistelee tosissaan playoffeihin pääsemisestä jääkiekon Sm-liigassa. Kevään pelit ovat joukkueelle elintärkeitä, mutta kovia pelejä pelataan myös jääkiekon alasarjoissa. Porilainen Karhu HT taistelee länsirannikon 2-divisioonan voitosta ja sen myötä myös mahdollisesti noususta jääkiekon Suomi-sarjaan. Joukkuetta valmentaa Ässä-legenda Kari Makkonen. 

Makkonen tuli joukkueen peräsimeen syksyllä ja tulos on ollutkin joukkueen kanssa hyvää. Karhu HT oli runkosarjassa toinen ja nyt pelattavassa jatkosarjassa joukkue on toisena, vain pisteen TaRU Hockeyta perässä.

-Tavoitteena meillä on voittaa tämä jatkosarja. Olimme runkosarjassa toisena heti HC Luvian jälkeen, ja nyt kun he pelaavat karsintasarjassa on ainoa tavoitteemme voittaa jatkosarja ja päästä myös karsintasarjaan mukaan pelaamaan noususta Suomi-sarjaan.

Aineksia myös korkeammalle

Makkonen on valmentanut useita vuosia korkeammalla tasoilla ja ollut esimerkiksi Tapparan liigajoukkueen valmennustiimissä. Hän on tuonut Karhujenkin harjoituksiin ammattimaista otetta ja etenkin oheisharjoitukset ovat keränneet kiitosta pelaajilta. 

-Harjoitteleminen ei ole määrällisesti lisääntynyt aiemmista vuosista, mutta harjoitusten laatu on ehdottomasti parantunut, Karhu HT:n kapteeni Lasse Salminen kertoo. 

Makkosen mukaan Karhuilla on aineksia pelata korkeammallakin tasolla, mutta harjoitusmääriä  olisi saatava korkeammiksi ja tämä vaatisi ison sitoutumisen pelaajilta sekä lisää jääaikaa kaupungilta.

-Pelaajat ovat sitoutuneet harjoitteluun hyvin ja monella on paljon kykyjä pelata korkeammalla, mutta on muistettava että tämä on kaikille vain harrastus työn ja koulun ohella. 

Tosissaan liikkeellä

Vaikka Karhujen pelaajat pelaavat harrastusmielessä, ovat he Makkosen mukaan peleissä ja harjoituksissa aina tosissaan liikkeellä. Myös kapteeni Salminen on samoilla linjoilla.

-Olen aina sanonut, että  kyläkiekot pelataan eri sarjoissa ja tämä on kilpasarja joten jokaista ottelua pyritään aina voittamaan.

Perjantaina Karhut kohtaa kotikentällään turkulaisen Chiefsin. Voitot ovat tällä kaudella keskinäisissä otteluissa tasan, joten luvassa on kova taistelu.

Makkonen ja Salminen lupaavatkin jäälle astelevan taistelevan ja viihdyttävää jääkiekkoa pelaavan porilaisryhmän.

-Paikalle kannattaa saapua pelkästään senkin takia, että olemme Ässien lisäksi kaupungin ainoa jääkiekkojoukkue jonka pelejä voi seurata Isonmäen jäähallissa. 

Menovinkki
Karhu HT-Chiefs perjantaina klo 20 Isonmäen jäähallissa.

Karhu HT:n tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Karhu HT ry - logo

Karhu HT - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kari Makkonen

20.1.1955 Harjavalta
Tiedot


Valtteri Pihlajamäki jatkaa Ässissä

Valtteri Pihlajamäki jatkaa Ässissä

Ässät ja Valtteri Pihlajamäki ovat tehneet kevääseen 2022 saakka ulottuvan sopimuksen. Hyökkääjä teki Ässien kanssa keväällä yksivuotisen sopimuksen, joka sisälsi syyskuun loppuun saakka kestävän tryoutin.

Lue lisää
Ässille uusi vahvistus hyökkäykseen

Ässille uusi vahvistus hyökkäykseen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Edwin Hedbergin kanssa. 25-vuotias hyökkääjä siirtyy Poriin Ruotsin pääsarjasta Skellefteån joukkueesta.

Lue lisää
Suomen jääkiekkomaajoukkueen nuoret lupaukset

Suomen jääkiekkomaajoukkueen nuoret lupaukset

Suomen jääkiekkomaajoukkue on ollut aina tunnettu joukkuepelaamisestaan. Vuoden 2019 maailmanmestaruusjoukkueella, jossa ei ollut nimekkäitä tähtiä oikeastaan ollenkaan, onkin erinomainen osoitus suomalaisesta joukkuepelaamisen taidosta.

Lue lisää
Jyri Marttinen jatkaa Ässissä

Jyri Marttinen jatkaa Ässissä

Jyri Marttinen pelaa Ässissä kaudella 2019 – 2020. Puolustaja ei käyttänyt sopimukseensa kuulunutta ulkomaanoptiota, joka umpeutui heinäkuun 1. päivänä.

Lue lisää
Venäjän nuorten maajoukkuemaalivahti Daniil Tarasov Ässiin

Venäjän nuorten maajoukkuemaalivahti Daniil Tarasov Ässiin

NHL-seura Columbus Blue Jacketsin sopimuspelaaja Daniil Tarasov siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella. Isokokoinen (196 cm / 84 kg) maalivahti siirtyy Poriin KHL-seura Salavat Yulaev Ufa:n organisaatiosta.

Lue lisää
Tyson ja Tylor Spink siirtyvät Ässiin

Tyson ja Tylor Spink siirtyvät Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotiset sopimukset Tyson ja Tylor Spinkin kanssa. Kaksoset siirtyvät Poriin Ruotsin pääsarjajoukkue Örebron riveistä.

Lue lisää