Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut iskukykyisenä ja luottavaisena alkavaan kauteen

 
Pesäkarhut iskukykyisenä ja luottavaisena alkavaan kauteen

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue lähtee tiistaina 10.5 alkavaan kauteen luottavaisena omaan osaamiseensa. Kilpailu huipulla tulee olemaan tälläkin kaudella kova. Uskoakseni Kirittäret Jyväskylästä ja satsauksia pelaajamarkkinoilla tehnyt Lapuan Virkiä tulevat olemaan meidän ohella ne suurimmat suosikit. Unohtaa ei pidä myöskään Lappeenrantaa. Yllätysvalmiita joukkueita ovat myös Rauma,Viinijärvi ja Ylihärmä. Oma joukkueemme on tehnyt marraskuusta lähtien hyvin töitä kauteen valmistauduttaessa. Harjoittelu on pelaajille maistunut ja testitulosten perusteella todella moni pelaaja on elämänsä iskussa fyysisesti. Ja kun olet fyysisesti hyvässä kunnossa, niin myös henkinen puoli kulkee positiivisesti mukana.
Nimenomaan henkisellä puolella meidän tulee taas ottaa askel eteenpäin. Viime kaudesta otamme parhaat eväät matkaan ja kehitämme peliä niin joukkue- kuin yksilötasollakin pelikauden aikana.
Kausi 2010 oli huikea monessakin mielessä. Vain neljä tappiota koko kauden aikana, tilastovoittoja, arvostuksia parhaiden valinnoissa ja ennätykselliset yleisömäärät jäävät Pesäkarhujen historiaan huippuvuotena. Mutta se suurin, Suomen mestaruus, jäi saavuttamatta. Hopeamitali on jättänyt joukkueeseemme jälkensä. Olemme kaikki erittäin motivoituneita ja halu kehittää toimintaamme sekä suorituksiamme on kova. Kehitys tuo tullessaan tuloksen, näin uskomme.

Muutokset viime kauden joukkueeseen ovat pienet ja se on erittäin hyvä asia. Vain yksi pelaaja hyvästä joukkueesta on vaihtunut, uutena pelaajana ryhmäämme on tullut 19-vuotias lahjakas Emma Nieminen Turusta. Lisäksi laajassa harjoitusryhmässämme on ollut mukana kaksi uutta junioripelaajaa. Tulevaisuutta kun rakennetaan, on tärkeää että junioripelaajat oppivat harjoittelemaan kuten huipulla tulee harjoitella ja se oppiminen tapahtuu parhaiten matkimalla vanhempia pelaajia. Mutta ilman kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä ei tapahdu kehittymistä ja paikan raivausta edustusjoukkueeseen naisten superpesiksen huipulle.
Kaksi edellistä kautta erinomaisesti pelinjohtajanamme toiminut Sami-Petteri Kivimäki siirtyi tälle kaudelle miesten superpesikseen Koskenkorvalle ja tulee tekemään sielläkin varmasti vakuuttavaa jälkeä. Sami-Petteri jatkaa kuitenkin valmennustiimissämme fysiikkavalmentajana, nopeusvalmennuksesta huolehtii tuttuun tapaan Harri Kivelä ja paluun pelinjohtokaksikkoon tekee Jarmo Lehtinen. Allekirjoittanut vastaa nyt tämän kauden Pesäkarhujen pelinjohtamisesta ennen "eläkkeelle" siirtymistäni.
Kausi on itselleni kahdeskymmenesviides pelinjohto/valmennustehtävissä superpesiksessä ja tällä kokemuksella voin sanoa tämän joukkueen olevan erittäin kilpailukykyinen. Tutut tähtipelaajat (Kärkkäinen,Hirvikoski, Kuusisto,Toiviainen,Viitala) ovat Pesäkarhujen johtavia pelaajia, mutta uskon että myös uusia tähtiä tulee tuikkimaan tällä kaudella.
Tavoittenamme on olla runkosarjassa kahden parhaan joukossa ja sen jälkeen asetetaan uusi tavoite.

Kun katson Pesäkarhujen urheilutoimenjohtajana seuramme tilannetta tällä hetkellä, voin todeta sen olevan varsin hyvä. Junioreita riittää jokaiseen ikäluokkaan ja valmentajamme tekevät ahkerasti hommia lasten ja nuorten kanssa. Kilpailu vapaa-ajan vietosta on tänä päivänä kova eri harrastusten kesken ja niinpä se jolla on laatua toiminnassa, se myös pärjää. Pesäkarhujen tulevaisuudessa on tärkeää, että harrastajamäärät pysyvät suurina. Mutta vieläkin tärkeämmäksi asiaksi nousee laatu toiminnassa, se vaatii resursseja seuralta ja myös parempia olosuhteita yhteiskunnalta. Iso Kiitos kaikille uusille ja vanhoille kumppaneille Pesäkarhujen mukanaolosta. Ilman Teitä ja huikeaa katsojajoukkoamme emme pelaisi vuodesta toiseen mitalista. Me teemme kaikkemme jotta Te viihdytte otteluissamme. Katsojat haluan toivottaa yhtä sankoin joukoin kannustamaan, te todella pystytte auttamaan joukkuettamme.

Petri Kaijansinkko , Pesäkarhut / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää