Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porin Taekwondo menestyi Finnish Open liikesarjakisoissa

 
Porin Taekwondo menestyi Finnish Open liikesarjakisoissa

Yhdeksäs kansainvälinen Finnish Open Poomse turnaus käytiin 7.5.2011, Turussa Caribia-hotellin 994-Hallissa ja niihin osallistui noin 150 kilpailijaa ja tuomaria kymmenestä maasta. Kisoilla on ETU A-Class luokitus, jonka perusteella ylläpidetään Euroopan ranking-listaa. Kisoissa saavutettiin upeaa menestystä suomalaisten toimesta ja mitaleja saatiin myös Porin taekwondo seuralle.

Virallisessa ETU A-class Master 1 sarjassa kisannut Porin taekwondon Marco Halonen sijoittui hopealle. Kokemäen taekwondon Varpu Järvinen saavutti kultaa naisten Master 2 sarjassa. Varpu Järvinen ja Marco Halonen saavuttivat pronssia poomsen parisarjassa.
 
Muille Porin taekwondon kisaajille tuli menestystä värivöiden sarjoissa, joissa kultaa upeasti saavuttivat Laura Levonmaa ja Kasper Mikola. Hopealle tulivat Antti Vajavaara Nina Möller ja Milla Oksanen ja pronssille Oscar Mäkinen. Lisäksi Kokemäen taekwondon kisaajista Rasmus Jussila voitti sarjansa ja Jere Ranta-Pere otti pronssia.

Porin Taekwondon tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Jasper Pulakka ryminällä liigaan

Jasper Pulakka ryminällä liigaan

Loviisassa kilpailtiin taekwondon ottelukilpailut viikonloppuna. Porin Taekwondo seuran Jasper Pulakka siirtyi harrastaja sarjasta näyttävästi poikien liigasarjaan.

Lue lisää
Porin taekwondo menestyi Finnish Poomsae -openissa Turussa

Porin taekwondo menestyi Finnish Poomsae -openissa Turussa

Taekwondon liikesarjakausi käynnistyi Turussa järjestetyssä Finnish Poomsae openissa.

Lue lisää

Satakuntalaiskaratekat kolmannelle kierrokselle Hollannin karate1 kilpailuissa

Satakuntalaiskaratekat Emma Aronen, Jarno Heino ja Helena Kuusisto etenivät kaikki kolmannelle kierrokselle Karate1 Premer Liigan Hollannin osakilpailuissa.

Lue lisää

Helena Kuusisto taisteli pronssia kansainvälisessä Bosphorous Cup:issa

Suomen Karatemaajoukkueen satakuntalaiset karatekat Helena Kuusisto ja Emma Aronen hioivat EM-kisakuntoaan osallistumalla kansainväliseen Bosphorous Cup:iin sekä harjoitusleirille Istanbulissa, Turkissa.

Lue lisää

Henna Kuusisto ja Emma Aronen hopealla karaten Estonia Openissa

Kansainvälinen Estonia Open karatekilpailu keräsi tänä vuonna ennätykselliset 800 kilpailijaa 8 maasta.

Lue lisää

Helena Kuusistolle nuorten EM-pronssia

Porilainen Helena Kuusisto voitti Karaten nuorten EM-pronssia Turkin Konyassa käydyissä EM-kilpailuissa.

Lue lisää