Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut haastavaan tuplaviikonloppuun

 
Pesäkarhut haastavaan tuplaviikonloppuun

Neljällä voitolla superpesiskauden aloittanut Pesäkarhut pelaa viikonvaihteessa molempina päivinä, lauantaina kotona Porissa ja sunnuntaina kärkiottelussa Lapualla.

Lauantaisessa kotiottelussaan porilaiset kohtaavat rakkaan naapurinsa Raumalta, kun nykyään Lukko-nimeä kantava vierasjoukkue saapuu kylään. Odotettavissa on kiihkeä paikallisottelu, jonka upeana esiotteluna pelataan Porin Ässien ja Rauman Lukon SM-liigajoukkueiden välinen pesismatsi. Satakunnan pesisderbyn tapahtumissa on mukana myös Unicef teemavuotensa merkeissä.

Tapahtumat alkavat lauantaina jo klo 14.30 lätkäjätkien kohtaamisella ja klo 17 pelataan naisten superpesiksen sarjapisteistä. Pesäkarhut ja Lukko kohtasivat vain reilu viikko sitten sarjaottelussa Raumalla ja tuolloin porilaiset olivat parempia jaksoin 1-0. Raumalaiset ovat viimeksi voittaneet paikallisottelun Pesäkarhuja vastaan kesällä 2005, mutta ovat osoittaneet kehittymistään jo tälläkin kaudella. Lukolla on alla Poriin tullessaan tappio ja nollille jääminen Lapuaa vastaan, kun taas Pesäkarhut haki edellisessä ottelussaan kolme pistettä Lappeenrannasta.

"Kova ottelu ja upea tapahtuma kaikenkaikkiaan on luvassa lauantaina. Kiekkoilijoiden pelissä tulee varmasti sattumaan ja tapahtumaan monenlaista. Meidän ottelustamme Lukkoa vastaan tulee kiihkeä, lataus on varmasti hyvä ja uskon että molemmilta löytyy jotain uuttakin peliin. Toki tunnemme toisemme erittäin hyvin, mutta meidän tulee edelleen luottaa omiin vahvuuksiimme ja iskeä heidän heikkouksiinsa. Oma kokoonpanomme tulee todennäköisesti ratkeamaan vasta lauantain aamuharjoituksissa pienten vaivojen vuoksi. Se on varmaa, että Elisa Järvenpää ei tule pelaamaan viikonvaihteessa. Hän on sairauslomalla ylävartalovamman vuoksi", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Sunnuntaisesta Lapuan vierailusta Kaijansinkko odottaa erittäin mielenkiintoista, kun kaksi kärkipaikoille povattua joukkuetta kohtaavat. "Olimme pienellä porukolla hieman vakoilemassa Virkiää keskiviikkona Raumalla. Heidän pelinsä näytti vahvalta, joukkue on kovassa ulkopelikunnossa ja sisäpelissäkin löytyy taitoa ja rutiinia. Mutta Lapuan peliin siirrämme ajatuksen vasta myöhään lauantai-iltana, kun paikallistaiston hiet ja tunteet on saatu pyyhittyä pois", alkukauteen varsin tyytyväinen Pesäkarhuluotsi toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ElisaJärvenpää

Elisa Järvenpää

1990
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää