Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut ja Ässät voittoihin Satakunnan pesisderbyssä

 
Pesäkarhut ja Ässät voittoihin Satakunnan pesisderbyssä

Pesäkarhut jatkoi voittoputkeaan lauantaina Porissa kaatamalla paikallisottelussa Rauman Lukon puhtaasti jaksoin 2-0. Esiotteluna pelatussa liigakiekkoilijoiden pesisottelussa porilaiset olivat niinikään parempia, kun Ässät kukisti Lukon juoksuin 11-2. Ässien parhaana palkittiin maalivahti Juha Järvenpää, joka pesiskentällä esiintyi lautasen herrana.

Satakunnan pesisderbyssä yleisöä oli paikalla kiitettävästi, 1309 katsojaa. Pesäkarhut oli alusta lähtien hallitseva osapuoli naisten paikallisväännössä. Porilaiset jauhoivat ensimmäisellä jaksolla kolmostilanteita tasaisesti.Kun kotijoukkue onnistui kotiutuksissaan lopulta kolme kertaa ja ulkopeli piti Lukon vain yhdessä kolmostilanteessa, päättyi avausjakso Pesäkarhuille 3-0.

Toiseen jaksoon Pesäkarhujen peli lähti onnahdellen liikkeelle ja niinpä kaksi vuoroparia pelattiin nollanollaa. Ykköspalkinnon kotijoukkueesta niiannut Kaisa Kärkkäinen avasi porilaisten pelin kolmannessa vuoroparissa läpilyönnillään ja siitä seurasi muidenkin erinomaisia lyöntejä. Myös raumalaiset saivat Pesäkarhujen 6-0-johtotilanteessa laatua sisäpeliinsä tehden kaksi juoksuakin. Toinen jakso Pesäkarhuille lopulta 7-2.

Kotijoukkueesta palkittiin Kärkkäisen lisäksi hienosti neljä juoksua lyönyt Heidi Kuusisto. Lukon parhaita olivat lukkari Jenna Kammi-Rahnasto ja Marjaana Liljeroos. Pesäkarhujen ykköspalkittu Kaisa Kärkkäinen oli tyytyväinen voittoon. "Pelattiin ihan hyvin ulkona ja sisälläkin riittävästi, vaikka ajoittain Kammi-Rahnaston tolpat tekivät hommasta hankalaa", Kaisa kertoi.

"Erittäin arvokas voitto, ei missään nimessä ollut helppoa tänään. Lukko pelaa hyvää ulkopeliä ja jos laatu lyönneissä on hiemankin puutteellista, peli menee vaikeaksi. Näin meille tapahtui tänään osittain oman pelinjohtonikin vuoksi toisen jakson alussa. Mutta ulkopeli oli todella hyvää tänäänkin ja erityismaininnan haluan antaa superpesisdebyyttinsä ulkopelissä pelanneelle omalle kasvatillemme Meea Lehtiselle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi taiston tauottua.

Pesäkarhut pelaa seuraavan pelinsä jo sunnuntaina, kun sen matka vie kärkikamppailuun Lapualle. Odotettavissa on kahden hyvää ulkopeliä pelaavan joukkueen kova taistelu, johon Kaijansinkon mukaan on hieno lähteä nauttimaan. "Lähdemme taistelemaan ja nauttimaan pelistä, suurin mestarisuosikki on vastassa. Rohkeasti vaan haastamaan, usko omaan osaamiseen on kova. Kun pelataan laadukkaasti, meillä on mahdollisuus voittaa Lapuallakin", Petri Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää