Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut ja Ässät voittoihin Satakunnan pesisderbyssä

 
Pesäkarhut ja Ässät voittoihin Satakunnan pesisderbyssä

Pesäkarhut jatkoi voittoputkeaan lauantaina Porissa kaatamalla paikallisottelussa Rauman Lukon puhtaasti jaksoin 2-0. Esiotteluna pelatussa liigakiekkoilijoiden pesisottelussa porilaiset olivat niinikään parempia, kun Ässät kukisti Lukon juoksuin 11-2. Ässien parhaana palkittiin maalivahti Juha Järvenpää, joka pesiskentällä esiintyi lautasen herrana.

Satakunnan pesisderbyssä yleisöä oli paikalla kiitettävästi, 1309 katsojaa. Pesäkarhut oli alusta lähtien hallitseva osapuoli naisten paikallisväännössä. Porilaiset jauhoivat ensimmäisellä jaksolla kolmostilanteita tasaisesti.Kun kotijoukkue onnistui kotiutuksissaan lopulta kolme kertaa ja ulkopeli piti Lukon vain yhdessä kolmostilanteessa, päättyi avausjakso Pesäkarhuille 3-0.

Toiseen jaksoon Pesäkarhujen peli lähti onnahdellen liikkeelle ja niinpä kaksi vuoroparia pelattiin nollanollaa. Ykköspalkinnon kotijoukkueesta niiannut Kaisa Kärkkäinen avasi porilaisten pelin kolmannessa vuoroparissa läpilyönnillään ja siitä seurasi muidenkin erinomaisia lyöntejä. Myös raumalaiset saivat Pesäkarhujen 6-0-johtotilanteessa laatua sisäpeliinsä tehden kaksi juoksuakin. Toinen jakso Pesäkarhuille lopulta 7-2.

Kotijoukkueesta palkittiin Kärkkäisen lisäksi hienosti neljä juoksua lyönyt Heidi Kuusisto. Lukon parhaita olivat lukkari Jenna Kammi-Rahnasto ja Marjaana Liljeroos. Pesäkarhujen ykköspalkittu Kaisa Kärkkäinen oli tyytyväinen voittoon. "Pelattiin ihan hyvin ulkona ja sisälläkin riittävästi, vaikka ajoittain Kammi-Rahnaston tolpat tekivät hommasta hankalaa", Kaisa kertoi.

"Erittäin arvokas voitto, ei missään nimessä ollut helppoa tänään. Lukko pelaa hyvää ulkopeliä ja jos laatu lyönneissä on hiemankin puutteellista, peli menee vaikeaksi. Näin meille tapahtui tänään osittain oman pelinjohtonikin vuoksi toisen jakson alussa. Mutta ulkopeli oli todella hyvää tänäänkin ja erityismaininnan haluan antaa superpesisdebyyttinsä ulkopelissä pelanneelle omalle kasvatillemme Meea Lehtiselle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi taiston tauottua.

Pesäkarhut pelaa seuraavan pelinsä jo sunnuntaina, kun sen matka vie kärkikamppailuun Lapualle. Odotettavissa on kahden hyvää ulkopeliä pelaavan joukkueen kova taistelu, johon Kaijansinkon mukaan on hieno lähteä nauttimaan. "Lähdemme taistelemaan ja nauttimaan pelistä, suurin mestarisuosikki on vastassa. Rohkeasti vaan haastamaan, usko omaan osaamiseen on kova. Kun pelataan laadukkaasti, meillä on mahdollisuus voittaa Lapuallakin", Petri Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää
Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan

Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää
Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia

Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää