Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut palasi voittojen tielle

 
Pesäkarhut palasi voittojen tielle

Pesäkarhut otti puhtaan 2-0 voiton Porissa keskiviikkona vierailleesta Seinäjoen Petojusseista. Näin porilaiset palasivat voittojen tielle tappiollisen Lapuan vierailun jälkeen. Pesäkarhut onnistui pelin avauksessa suunnitelmien mukaisesti tehden heti ensimmäisessä sisävuorossaan peräti viisi juoksua. Tuon jälkeen ote hieman hiipui ja lopulta ensimmäinen jakso kotijoukkueelle juoksuin 8-0.

"Tarkoitus oli panostaa kovan tuplaviikonlopun jälkeen nimenomaan alkuun niin henkisesti kuin pelillisestikin. Se onnistui, mutta on toki myös inhimillistä se pieni herpaantuminen mitä sitten tapahtui", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi.

Toisella jaksolla Pesäkarhut jatkoi aggressiivistä ja hyökkäävää ulkopeliään pitäen Petojussien vaarallisen kärjen hyvin kurissa. Omassa sisäpelissään porilaiset pelasivat tasaisen varmasti ja tekivät sen mikä riittää. Jaksovoitto kotijoukkueelle 6-1.

"Olen tyytyväinen vahvaan puolustuspeliimme ja yksittäisistä pelaajista haluan nostaa esiin Carita Toiviaisen. Hän näytti kapteenina esimerkkiä hyvästä tekemisestä sekä sisällä että ulkona. Paljolti tämän ottelun ratkaisu ja luonne määräytyi meidän joukkueen mentaalipuolen jutuista. Saimme aikaiseksi riittävän latauksen kovassa pelitahdissa, peli oli kuitenkin viiteen päivään meille kolmas. Siitä latauksesta nostan hattua koko joukkueelle", Kaijansinkko kiitteli ryhmäänsä. Pesäkarhujen parhaina Petojussit-ottelussa palkittiin Carita Toiviainen ja hyvin lukkaroinut Heidi Hakomäki. Yleisöä Porin pesäpallostadionille oli saapunut mukavasti, 1050 katsojaa.

Pesäkarhujen seuraava ottelu on vasta reilun viikon kuluttua perjantaina (10.6), tuolloin Poriin saapuu Lapuan Virkiä sarjan kärkikamppailuun.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HeidiHakomäki

Heidi Hakomäki

Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää