Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten superpesiksessä kevätkierroksen huippuottelu perjantaina Porissa

 
Naisten superpesiksessä kevätkierroksen huippuottelu perjantaina Porissa

Porin pesäpallostadionilla pelataan perjantaina (10.6) kevätkierroksen todellinen huipentuma, kun Pesäkarhut saa vieraakseen Lapuan Virkiän. Kyseessä on naisten superpesiksen kärkikamppailu, jossa kohtaavat sarjataulukon kaksi parasta joukkuetta. Lapua ei ole vielä hävinnyt yhtäkään ottelua ja Pesäkarhut vain yhden. Pesäkarhujen ainoa tappio tähän mennessä on tullut nimenomaan Lapuaa vastaan ja sekin äärimmäisen niukasti kotiutuslyöntikilpailun jälkeen.

"Upea kamppailu on varmasti tulossa. Lämmin kesäinen perjantai-ilta, kaksi huippujoukkuetta vastakkain ja yleisöäkin toivottavasti runsaasti paikalla. Meillä on kova halu maksaa kalavelkoja tuosta Lapualla kärsitystä tappiosta ja odotankin omiltani vahvaa suoritusta. Lapualla ja meillä on hyvin samankaltaiset joukkueet. Molemmista ryhmistä löytyy taitoa ja nopeutta paljon, lyöntivoimaakin on riittävästi ja molemmat joukkueet pelaavat liikkuvaa ulkopeliä. Avainpelaajiksi ottelussa saattavat hyvinkin nousta lyöjäjokerit, kotijoukkueen Heidi Kuusisto ja vieraiden Tanja Vehniäinen tai Tiia Pöntinen. Lapuan lukkari Sirpa Pollari tullaan ottamaan nyt tarkasti kiinni ja uskon meidän onnistuvan tilanteiden teossa Viitalan, Kärkkäisen, Toiviaisen ja Hirvikosken johdolla" , Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko ennakoi perjantaina klo 18 alkavaa kamppailua.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot

EmmiViitala

Emmi Viitala

Tiedot


Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää