Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut haki voiton Petojusseista

 

Pesäkarhut haki voiton Petojusseista


Pesäkarhut haki voiton ja tärkeät kolme pistettä naisten superpesiksessä Petojusseista Seinäjoelta sunnuntaina. Ensimmäinen jakso Pesäkarhuille juoksuin 11-3 ja toinen porilaisille puhtaasti 8-0.

Erityisesti kotiuttaminen oli Pesäkarhuilla sunnuntaina kunnossa, sillä kotiutusyrityksiä oli 19 ja niistä onnistui 17. Heidi Kuusisto kunnostautui vahvasti lyömällä peräti 1+7 juoksua. Kuusisto palkittiinkin porilaisten kakkospalkinnolla, ykköspalkittu oli jälleen erinomaisesti vaihtanut Kaisa Kärkkäinen.

"Olen tyytyväinen esityksemme. Ulkopelikin parani ottelun vanhetessa, toisella jaksolla Petojussit kun ei saanut tehtyä yhtään kolmostilannetta. Vielä kerran rutistetaan ennen lyhyttä juhannustaukoa, kun matkaamme keskiviikkona Turkuun. Tuossa ottelussa on onnistuttava laajalla rintamalla ja ennenkaikkea ulkopelin on edelleen oltava tikissä", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen ja Turku-Pesiksen välinen esitetään keskiviikkona maksutta VeikkausTV:ssä, kannattaa tutustua aiheeseen Superpesiksen ja Veikkauksen www-sivuilla.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää