Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut ja Turku kohtaavat hyväntekeväisyyspelissä

 

Pesäkarhut ja Turku kohtaavat hyväntekeväisyyspelissä


Jesse Joensuu nimmarikeikalla

Naisten superpesis palaa lyhyeltä juhannustauolta keskiviikkona ja Porissa pelataan mielenkiintoinen Pesäkarhujen ja Turku-Pesiksen välinen kamppailu. Joukkueet kohtasivat viikko sitten ja tuolloin porilaiset nollasivat vahvalla ulkopelillään Turun.

"Tiivis puolustuspeli on nytkin tavoitteena, sisäpeliin haemme hieman lisää laatua ja määrätietoisuutta. Kokoonpanomme tulee muuttumaan edellisestä ottelusta,mutta syynä ei todellakaan ole kenenkään huono pelaaminen. Haluan testata tietynlaista vaihtoehtoa ja pitää mahdollisimman monta pelaajaa pelivalmiudessa", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Keskiviikkoiseen otteluun Porissa on katsojilla vapaa sisäänpääsy. Pesäkarhujen yhteistyökumppaneita on mukana hyväntekeväisyystempauksessa ja kumppanit mahdollistavat ilmaispelin. Osa ottelun tuotosta menee Unicefille ja osa Satakunnan Keskussairaalan lastenpsykiatrian osastolle. Mitä enemmän yleisöä on paikalla, sitä enemmän hyväntekeväisyyteen tuloutetaan euroja. Myös jääkiekon tuore maailmanmestari Jesse Joensuu on tapahtumassa mukana kirjoitellen nimikirjoituksia ennen ottelun alkua.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää