Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voittoon upean yleisön edessä, hyväntekeväisyyspottiin mukava summa

 

Pesäkarhut voittoon upean yleisön edessä, hyväntekeväisyyspottiin mukava summa


Pesäkarhut vei paikallisväännön Turkua vastaan jaksoin 2-0 keskiviikkona Porissa pelatussa naisten superpesisottelussa. Ottelua seurasi Pesäkarhujen tämän kauden ennätysyleisö, peräti 1789 katsojaa!!

Pesäkarhujen vajaat kaksikymmentä yhteistyökumppania tarjosi katsojille vapaan pääsyn otteluun ja kumppanit maksoivat jokaisesta katsojasta hyväntekeväisyyspottiin sievoisen summan. Loppujen lopuksi niin Unicef kuin Satakunnan Keskussairaalan lastenpsykiatrian osastokin saivat rahaa ottelusta vajaat 1400 euroa. Kiitos tästä kuuluu kaikille katsojille ja näille tempauksessa mukanaolleille yrityksille. Pesäkarhut kiittää!

Itse ottelussa Pesäkarhut otti lentävän lähdön ensimmäiseen jaksoon mennen avausvuorossa 5-0-johtoon. Tuon jälkeen tahti laantui ja lopulta jakso kotijoukkueelle juoksuin 6-2. Toisella jaksolla Turku näytti jo vievän voiton ja siirtävän pelin supervuoroon, mutta porilaiset osoittivat jälleen sitkeytensä nousemalla jaksovoittoon juoksuin 2-1. Kolmostilanteet ottelussa Pesäkarhuille 18-8.

Porilaisten parhaina keskiviikkona palkittiin Susanne Ojaniemi ja Niina Koivunen. Turun palkittuja olivat Marjukka Mäkinen ja Iina Lehkonen.

"Huikea yleisömäärä, iso kiitos kaikille. Peli meni loistavan alun jälkeen vaikeaksi, tehtiin itse sisäpelistä hankalaa. Turhia paloja huonoilla suorituksilla ja varsinkin toisella jaksolla peli pyöri väärin, siinä on myös allekirjoittaneella peiliin katsomisen paikka. Niemisen Emma unohdettiin tänään palkintojenjaossa, hän pelasi todella upean pelin ulkokentällä", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tiivisti illan antia.

Pesäkarhujen seuraavat kaksi ottelua ovat vieraspelejä, sunnuntaina Viinijärvellä ja viikon kuluttua keskiviikkona Jyväskylässä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

NiinaKoivunen

Niina Koivunen

29.3.1989
Tiedot

EmmaNieminen

Emma Nieminen

22.4.1992
Tiedot

SusanneOjaniemi

Susanne Ojaniemi

Tiedot


Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää