Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut huippuotteluun Jyväskylään

 

Pesäkarhut huippuotteluun Jyväskylään


Pesäkarhujen vieraskiertue jatkuu keskiviikkona, kun se matkaa hallitsevan mestarin Kirittärien vieraaksi Jyväskylään. Joskus muinoin pelipaikkaa kutsuttiin jopa Hippoksen hornankattilaksi, liekö nyt odotettavissa tiivistä tunnelmaa kärkikamppailussa. Pesäkarhut siirtyi sunnuntaisella Viinijärven voitollaan naisten superpesiksen piikkipaikalle, joskin Lapua on vain pisteen päässä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. Jyväskylä puolestaan kärkkyy kolmantena ja se on käytännössä hyvinkin tasoissa kärkikaksikon kanssa pelattuaan jo kolme ottelua Pesäkarhuja vähemmän. Kirittärillä onkin luvassa peliruuhkaa lähiaikoina, kun ohjelmaan on tulossa viime perjantaina ukkosen takia peruttu Ylihärmä-ottelukin. Pesäkarhut puolestaan pelaa tällä viikolla kaksi kiihkeää huippuottelua, Jyväskylässä käynnin jälkeen kun vuorossa on kotiottelu Lappeenrantaa vastaan jo perjantaina.

Ennen keskiviikkoista Kirittäret - Pesäkarhut-ottelua julkaistaan myös tämänvuotuisen Itä - Länsi-ottelun joukkueet, tiistaina ilmestyvissä kokoonpanoissa on todennäköisesti mukana varsin paljon sekä Porin että Jyväskylän pelaajia. Joukkueiden valitsijoilla on varmastikin jälleen kerran ollut vaikea tehtävä käsissään, kaikki huippupelaajat kun eivät aina mahdu arvo-otteluihin esimerkiksi samoille pelipaikoille olevan ylitarjonnan vuoksi.

"Odotamme todella innolla Kirittärien kohtaamista. Meillä on alla erinomainen ottelu Viinijärveltä ja pelituntuma erittäin hyvä. Jyväskylä joutui tekemään tavallaan hukkareissun Ylihärmään viime perjantaina ja niinpä heillä on kuitenkin edellisestä täydestä ottelusta jo viikko aikaa. Tarkoitus olisi iskeä intohimoisella otteella matsin alkuun ja pysyä siinä mielentilassa läpi ottelun. Määrätietoinen tekeminen korostuu. Kahden huippujoukkueen kohtaamisessa ei almuja anella, nyt on tehtävä kaikki itse ja otettava vastuuta omasta ja joukkueen tekemisestä laajalla rintamalla. Pelaajamme ovat terveinä, joten olemme valmiita viime syksyn finalistien ensimmäiseen kohtaamiseen tällä superpesiskaudella", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tunnelmoi.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää