Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huippuottelusta niukka tappio supervuoroparin jälkeen

 

Huippuottelusta niukka tappio supervuoroparin jälkeen


Pesäkarhut ja Kirittäret pelasivat kovatasoisen kärkikamppailun Jyväskylässä keskiviikkona ja ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kotijoukkueelle 2-1. Molemmat joukkueet rakensivat laadukkailla suorituksilla kohtuullisen paljon tilanteita ja kotiutuksissa piti lyödä todella hyviä lyöntejä onnistuakseen. Avausjaksossa mentiin tasaisesti juoksuitta aina Jyväskylän viimeiseen tasoittavaan saakka kunnes Kaisa Salmela onnistui kotiutuksessa ja Kirittäret vei jakson 1-0. Tilannetta edelsi estämiseltä haiskattanut tilanne, joka sai Pesäkarhujen pelinjohtajan Petri Kaijansinkon sanansäilän heilahtamaan.

"Kokeneelta pelaajalta taitava tahallinen laiton ja estäminen, ihmettelen kuitenkin a-tason syöttötuomarin menemistä siihen", Kaijansinkko heitti.

Toisessa jaksossa näytti jo vahvasti siltä että Kirittäret menee menojaan, kun se johti 2-0. Pesäkarhut tuli kuitenkin juoksun päähän Heidi Kuusiston onnistuneella kotiutuksella ja viimeisen tasoittavassaan porilaisten Hanna Hirvikoski täräytti keskeltä takaa läpi kolmen juoksun arvoisesti. Näin toinen jakso Pesäkarhuille 4-2.

Supervuoroparissa Pesäkarhuilla oli kaksikin paikkaa kotiutukseen, mutta Jyväskylän ulkopeli kesti hyökkäykset. Tasoittavalla Johanna Vikman iski voittojuoksun hyvällä lyönnilla ja niin voitto Kirittärille 1270 katsojan edessä.

Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin erinomaisesti läpi pelin pelannut Kaisa Kärkkäinen ja toisen jakson ratkaisija Hanna Hirvikoski.

"Ei ole syytä laittaa päätä säkkiin. Kova taistelu ja tänään oli kaksi huippujoukkuetta vastakkain. Pelasimme vahvaa ulkopeliä, sisällä muutama juttu jäi harmittamaan. Arvokas piste kuitenkin Jyväskylästä on tähän vaiheeseen kautta ok", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko totesi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot


Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää