Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kotivoittoon, Lappeenranta kaatui jälleen

 

Pesäkarhut kotivoittoon, Lappeenranta kaatui jälleen


Pesäkarhut palasi voittojen tielle kaataessaan perjantain helteessä Porissa Lappeenrannan Pesä-Ysit puhtaasti jaksoin 2-0. Molemmat jaksot kotijoukkueelle juoksuin 3-1. Ottelua seurasi mukavasti 1061 katsojaa.

Pesäkarhut rakensi läpi ottelun hieman paremmin tilanteita ja sai ennenkaikkea tilanteet haluamilleen pelaajille ja haluamansa etenijät myös juoksemaan. Sen sijaan Lappeenrannalla ei pyörinyt peli aivan yhtä hyvin ja niinpä onnistumisprosentit menivät kotijoukkueelle 60-41.

Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin kaksi juoksua lyönyt Veera Svansjö ja erinomaisesti ulkokentällä häärinyt Carita Toiviainen. Vieraiden parhaita olivat Pesäkarhujen kasvatti Susanna Puisto sekä Jonna Mäkelä.

Voitto oli keskinäisissä kamppailuissa Pesäkarhuille jo kahdestoista peräkkäinen, kun mukaan lasketaan myös viime talven hallikisojen peli. Tämä saikin Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkon toteamaan sen, että porilaisille on ote vastustajasta.

"Osaamme pelata Ysittäriä vastaan, meillä on ote heistä ja heidän pelisysteemistään. Pitää kuitenkin muistaa, että tämänkin kauden pelit ovat olleet erittäin tasaisia ja niissä on korostunut meidän pääsy johtoasemaan. Tuntuu siltä että meidän joukkue  tietää tuolloin pärjäävänsä ja vastustajalla saattaa käydä toisin", Kaijansinkko tuumaili. Pesäkarhujen pelinjohtaja kiitteli myös oman joukkueensa latausta perjantain ottelussa.

"Kova peli alla Jyväskylästä keskiviikolta ja ei ollut missään helppo lähteä tähän matsiin. Mutta tytöt olivat hyvin asialla ja nyt tulee hyvään saumaan vapaa viikonloppu ja maanantaina alkava treeniviikko. Huomenna lauantaina tehdään porukalla hieman yhteistä kivaa, jossa pesäpallo unohdetaan täysin", Petri Kaijansinkko kertoi.

Pesäkarhujen ottelu pelataan viikon kuluttua sunnuntaina Porissa, kun vieraaksi saapuu Siilinjärvi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää