Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kotivoittoon, Lappeenranta kaatui jälleen

 

Pesäkarhut kotivoittoon, Lappeenranta kaatui jälleen


Pesäkarhut palasi voittojen tielle kaataessaan perjantain helteessä Porissa Lappeenrannan Pesä-Ysit puhtaasti jaksoin 2-0. Molemmat jaksot kotijoukkueelle juoksuin 3-1. Ottelua seurasi mukavasti 1061 katsojaa.

Pesäkarhut rakensi läpi ottelun hieman paremmin tilanteita ja sai ennenkaikkea tilanteet haluamilleen pelaajille ja haluamansa etenijät myös juoksemaan. Sen sijaan Lappeenrannalla ei pyörinyt peli aivan yhtä hyvin ja niinpä onnistumisprosentit menivät kotijoukkueelle 60-41.

Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin kaksi juoksua lyönyt Veera Svansjö ja erinomaisesti ulkokentällä häärinyt Carita Toiviainen. Vieraiden parhaita olivat Pesäkarhujen kasvatti Susanna Puisto sekä Jonna Mäkelä.

Voitto oli keskinäisissä kamppailuissa Pesäkarhuille jo kahdestoista peräkkäinen, kun mukaan lasketaan myös viime talven hallikisojen peli. Tämä saikin Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkon toteamaan sen, että porilaisille on ote vastustajasta.

"Osaamme pelata Ysittäriä vastaan, meillä on ote heistä ja heidän pelisysteemistään. Pitää kuitenkin muistaa, että tämänkin kauden pelit ovat olleet erittäin tasaisia ja niissä on korostunut meidän pääsy johtoasemaan. Tuntuu siltä että meidän joukkue  tietää tuolloin pärjäävänsä ja vastustajalla saattaa käydä toisin", Kaijansinkko tuumaili. Pesäkarhujen pelinjohtaja kiitteli myös oman joukkueensa latausta perjantain ottelussa.

"Kova peli alla Jyväskylästä keskiviikolta ja ei ollut missään helppo lähteä tähän matsiin. Mutta tytöt olivat hyvin asialla ja nyt tulee hyvään saumaan vapaa viikonloppu ja maanantaina alkava treeniviikko. Huomenna lauantaina tehdään porukalla hieman yhteistä kivaa, jossa pesäpallo unohdetaan täysin", Petri Kaijansinkko kertoi.

Pesäkarhujen ottelu pelataan viikon kuluttua sunnuntaina Porissa, kun vieraaksi saapuu Siilinjärvi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää