Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sunnuntaina vuorossa Pesäkarhut-Siilinjärvi

 

Sunnuntaina vuorossa Pesäkarhut-Siilinjärvi


Tapahtumassa mukana Miss Suomi perintöprinsessa Niina Lavonen

Pesäkarhut saa sunnuntaina jazzviikon päätteeksi vieraita Siilinjärveltä. Joukkueet kohtasivat noin kuukausi sitten Savossa ja tuolloin SiiPe pelasi erittäin vahvan ensimmäisen jakson kurittaen porilaisia juoksuin 8-6. Lopulta Pesäkarhut kuitenkin käänsi ottelun voitokseen supervuorossa.

Pesäkarhut on viettänyt päättyvän viikon harjoituskentällä ahkerasti hikoillen ja hionut perusasioita entistä vahvemmiksi. Ohjelmaan on kuulunut myös fyysistä harjoitusta sopivassa määrin syksyäkin silmälläpitäen. Siilinjärvi puolestaan on pelannut tällä viikolla paljon. Keskiviikkona he vierailivat Lappeenrannassa, lauantaina Turussa ja nyt siis tie tuo Poriin.

"Meidän tulee olla valmiita peliin heti alusta alkaen. Siilinjärvi ei ole mielestäni niin huono joukkue kuin mitä sarjataulukko nyt näyttää. He ovat erityisen vaarallisia nimenomaan kärkipään joukkueita vastaan, muistaakseni ovat napanneet pisteitä meidän lisäksi Jyväskylältä ja Lappeenrannaltakin. Tavoitteena meillä on pelata tasapainoinen peli, olla liikkeellä hyvällä ilmeellä ja saalistaa täydet kolme pistettä. Taistelu kolmen kärjessä on nyt todella tiukkaa ja sikäli kolmen pisteen voitot korostuvat, niillä voi olla jopa ratkaiseva merkitys runkosarjan lopussa sijoituksia jaettaessa",Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhut-Siilinjärvi- ottelussa on mukana myös tämän vuoden Miss Suomi perintöprinsessa Niina Lavonen. Porilaiskaunotar jakaa nimikirjoituksia puoli tuntia ennen ottelun alkua ja heittää myös klo 18.00 alkavan ottelun avausheiton. Katsojille Pesäkarhut tarjoaa pienen lippuedun, sillä kaksi henkilöä pääsee nyt peliin yhden hinnalla!

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää