Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kaatoi kovasti kiusanneen Siilinjärven

 

Pesäkarhut kaatoi kovasti kiusanneen SiilinjärvenPesäkarhut voitti naisten superpesiksessä Porissa vierailleen Siilinjärven sunnuntaina jaksoin 2-0 ja saalisti näin tärkeät kolme pistettä. Jo reilu kuukausi sitten SiiPe kiusasi porilaisia kovasti ja sama jatkui nyt myös Pesäkarhujen kotikentällä. Avausjaksolla Pesäkarhut joutui takaa-ajoasemaan, kun sen oma kotiuttaminen yski ja vieraat saivat tehtyä kaksi juoksua porilaisten virheistä. Sadan prosentin päivän pelannut Kaisa Kärkkäinen kuitenkin vapautti läpilyönnillään Pesäkarhujen pelin kolmannessa vuoroparissa ja lopulta jaksovoitto kotijoukkueelle juoksuin 5-2. Kakkospalkinnolla palkittu Kärkkäinen keräsi ottelussa huimat tehot. 3 lyötyä, 2 tuotua ja 13 kärkilyöntiä.

Toisella jaksolla Pesäkarhut piti ulkopelinsä paremmin kuosissa ja erityisesti  huikean räpyläpelin pelannut ykköspalkittu Emma Nieminen oli elementissään. Veera Svansjön läpilyönnin johdolla jaksovoitto porilaisille 4-0. Kolmostilanteet ottelussa Pesäkarhuille 22-6. Yleisöä ottelussa oli mukavasti jälleen paikalla, 1068 katsojaa.

"Kiitos joukkueelle ensinnäkin sillasta noususta ensimmäisellä jaksolla. Ainakin meitä vastaan Siilinjärvi pelaa hyvin, niin tänäänkin. Hieno juttu, että palkintoraati huomasi Niemisen Emman mahtavan ulkopelin. Hän teki varmastikin ainakin puolet SiiPen paloista. Itse teimme liikaa kopinnostopaloja, ne söivät peliämme pahasti sisällä. Sikäli jännä juttu, että nimenomaan tätä asiaa treenattiin pari viimeistä päivää tällä viikolla. Teemana meillä oli tänään kovien lyöntien ilta, siinä onnistuttiin mielestäni aika hyvin. Mutta enpä olisi uskonut että teema tuottaa ratkaisut juuri läpilyöntien kautta näinkin paljon. Tärkeä voitto, tästä on hyvä lähteä keskiviikkona paikallistaistoon Raumalle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumaili.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

EmmaNieminen

Emma Nieminen

22.4.1992
Tiedot

VeeraSvansjö

Veera Svansjö

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää