Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kaatoi jälleen Lukon

 

Pesäkarhut kaatoi jälleen Lukon


Porilaisten valta paikallisotteluissa raumalaisia vastaan jatkuu naisten superpesiksessä. Keskiviikkona Raumalla pelatussa ottelussa Pesäkarhut kaatoi Lukon jaksoin 2-0. Avausjaksolla molempien joukkueiden sisäpeli pysyi hyvin ulkokenttien pihdeissä ja lopulta Pesäkarhut vei sen juoksuin 2-1. Toisella jaksolla porilaiset ottivat ykköspalkittu Hanna Hirvikosken läpilyönnillä vahvan startin ja hallitsivat Lukon pyristelyistä huolimatta jaksoa. Jakso Pesäkarhuille 5-3.

"Tyypillinen paikalliskamppailu, jossa jouduttiin tekemään paljon töitä voittoon. Erittäin tärkeä voitto. Kaikki kunnia Lukon hyvälle ulkopelille, mutta tehtiin kyllä itsekin hieman ihmeellisiä virheitä. Heidi Hakomäen lukkarointi oli hyvää, varsinkin kun hän joutui syöttötuomarin hampaisiin ilmeisesti allekirjoittaneen joidenkin aikaisempien lausuntojen takia", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertaili ottelun tunnelmia.

Pesäkarhuista palkittiin Hirvikosken lisäksi Veera Svansjö ja Lukon palkittuja olivat paluun naisten superpesikseen tehnyt Tiina Andreasen ja lukkari Jenna Kammi-Rahnasto. Yleisöä Raumalla oli ilahduttavasti 665 katsojaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

VeeraSvansjö

Veera Svansjö

Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää