Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petri Kaijansinkko aloittaa Superpesiksen toimitusjohtajana lokakuussa

 

Petri Kaijansinkko aloittaa Superpesiksen toimitusjohtajana lokakuussa


Pesäpallon pääsarjatoimintaa pyörittävä Superpesis Oy saa uuden toimitusjohtajan syyskuun alusta. Porilainen Petri Kaijansinkko, 44, on nähnyt seuratoimintaa sekä kentän että kabinetin tasolta jo yli 20 vuoden ajan.

Uusi toimitusjohtaja ottaa pestinsä vastaan innolla, mutta tiedostaa myös edessä olevat haasteet.

– Pesis elää hyvässä myötätuulessa. Seuratyössä on menty eteenpäin, junioritoiminnalla on imua ja Superpesis kerää mukavasti katsojia. Erittäin hyvillä mielin otan uudet haasteet vastaan. Seuroissa olen tehnyt pitkään työtä, mutta nyt ympyrät kasvavat. En lähtisi tähän työhön, jos en luottaisi itseeni. Kiitän nöyrästi valinnasta, Kaijansinkko muotoilee.

Seuratoiminnan vireä tila on lajin kuin lajin menestyksen kannalta elinehto. Yli 20 vuoden kokemus eri seurojen palkattuna työntekijänä sekä pesäpallossa että jääkiekossa JYP:n markkinointipäällikkönä antavat Kaijansinkolle perspektiiviä ajattelun pohjaksi.

– Tärkeintä on, että seurat voivat hyvin ja ovat jatkossa yhä paremmassa kunnossa. Olen valmis kiertämään seuroissa ja kuulemaan heitä. Uskon, että oma kokemukseni on tässä kohtaa sekä apu että mahdollisuus. Toinen iso asia on uusien yhteistyökumppaneiden hankinta. Sitä työtä lähden ponnekkaasti tekemään, Kaijansinkko toteaa.

Juuri nyt pesäpallolla menee lujaa. Miesten Superpesis kiinnostaa yleisöä ja naisten puolella asema Suomen suosituimpana palloilulajina on vankistunut. Kaijansinkon mukaan pesäpallon tulee pitää kiinni ”omasta jutustaan”.

– Meillä ei ole mitään syytä alkaa apinoida muita, vaan pitää kiinni omista erityispiirteistämme. Laji on erittäin vahva maakunnallinen vaikuttaja ja sitä haluaisin sen olevan tulevaisuudessakin. Samalla kuitenkin toivon, että huippupesäpallo palaa Helsinkiin jollain aikajänteellä, tosin kilpailullisin perustein. Se on koko liikkeen kannalta tärkeää. Tätä ei pidä ajatella peikkona, vaan mahdollisuutena kaikille.

– Tärkeintä on avoin ja keskusteleva ilmapiiri seurojen sekä kattojärjestön kesken. Keskinäinen kateus ei johda mihinkään. Kilpailua pitää olla, mutta menestystä ei saisi rakentaa naapuriseuran tappion kautta. Seurojen on pidettävä yllä aktiivista vuoropuhelua ja toimittava rakentavasti yhteistyössä. Ei ole häpeä ottaa oppia toisilta ja kopioida hyviä ideoita kiertoon paikkakunnan identiteetti huomioon ottaen.

Kaijansinkko aloittaa uudessa tehtävässään 1.10. Superpesiksen nykyinen toimitusjohtaja Juha Tikkanen siirtyy perustettavan palveluyksikön johtoon.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää