Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tunnetta ja tuoksuja Porin perjantai-illassa

 

Tunnetta ja tuoksuja Porin perjantai-illassa


Pesäkarhut ja hallitseva Suomen mestari Kirittäret Jyväskylästä kohtaavat perjantaina Porin todennäköisesti hyvinkin täydellä pesäpallostadionilla. Jälleen on luvassa naisten superpesiksen todellinen kärkikamppailu, kun sarjan kakkonen ja kolmonen ovat vastakkain.

Panoksena on mitä luultavimmin runkosarjan kakkossija, Lapua kun vienee runkosarjan voiton kolmen huippujoukkueen tiukan taistelun jälkeen. Sekä Pesäkarhuilla että Kirittärillä on voitto alla perjantai-illan huumaan lähdettäessä, porilaiset voittivat upean taistelun jälkeen keskiviikkona Lapuan ja jyväskyläläiset kaatoivat edellisessä ottelussaan selkeästi Siilinjärven.

Pesäkarhujen kokoonpano peliin varmistuu jälleen aivan ottelun kynnyksellä, kuumeen vuoksi sivussa Lapua-ottelusta olleet Hanna Hirvikoski ja Veera Svansjö ovat jo paranemaan päin. Kirittärien riveissä vilisee tutusti kokeneita huippupelaajia kuten esimerkiksi vahvan kärjen muodostavat Laura Nuutinen,Elina Mäki,Kaisa Salmela ja Johanna Vikman.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko suostuu paljastamaan yhden yksityiskohdan perjantain kokoonpanosta. "Yleisön suureksi suosikiksi itsensä keskiviikkona pelannut Emilia Harjunen jatkaa upean pelinsä jälkeen luonnolisesti ryhmässämme. Kaikenkaikkiaan lähdemme peliin innostuneena, vain ja ainoastaan nauttimaan hienosta tapahtumasta. Eihän paljon parempaa hetkeä näin runkosarjassa voi olla kuin kotipeli täyden katsomon edessä, perjantai-ilta ja hyvät ystävämme Jyväskylästä vieraana.. Tunnetta ja tuoksuja-teemalla kehään, tunnetilan tulee olla korkealla ja pelin tulee niinsanotusti haista tekemisissämme. Meille Kirittäret-peli on jälleen Lapua-ottelun tyyppinen suuri mahdollisuus ja hyvää valmistautumista syksyn kahinoihin", Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EmiliaHarjunen

Emilia Harjunen

1992
Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

VeeraSvansjö

Veera Svansjö

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää