Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuoret Pesäkarhut rutistivat voiton kokeneemmista Kirittäristä

 

Nuoret Pesäkarhut rutistivat voiton kokeneemmista Kirittäristä


Pesäkarhujen hurmoksellinen viikko sai voitokkaan päätöksen, kun porilaiset kukistivat kotonaan hallitsevan mestarin Kirittäret Jyväskylästä jaksoin 2-0. Avausjakso Pesäkarhuille selkeästi 5-1 ja toinen jännittävien vaiheiden sekä loppurutistuksen jälkeen 3-2.

Kotijoukkue lähti otteluun Lapua-ottelun tavoin nuorentuneella kokoonpanolla, kun sivussa kuumeen takia olivat edelleen Hanna Hirvikoski ja Veera Svansjö. Vahvan ja rennon vireen löytänyt porilaisryhmä osoitti kuitenkin jälleen kovat taistelijan kykynsä pelaamalla erinomaista pesäpalloa suurimman osan aikaa ottelusta. 1454 katsojaa sai vielä ottelun kruunuksi nähdä Pesäkarhujen upean nousun voittoon toisen jakson viimeisellä tasoittavallaan. Heidi Kuusisto tasoitti kotiutuksellaan hienosti karanneen Emmi Viitalan ja Niina Koivusen löi voittojuoksun Kaisa Kärkkäisen edetessä. Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin Emmi Viitala ja Heidi Kuusisto, Kirittäristä palkintoraati muisti Elina Mäkeä ja Emmi-Kaisa Raitiota.

"Olihan huikea suoritus taas meidän tenavatähdiltä ja kokeneemmiltakin, kaikki täyttivät paikkansa upeasti. Lähdimme peliin samalla mentaliteetillä kuin Lapuan kaatoonkin eli eipä meidän tarvi juurikaan miettiä seuraamuksia, sen kuin pelataan vaan. Mahtava karkaaminen tasoitukseen Emmi Viitalalta, muhoslainen sanonta pakenevasta pallosta on paha polttaa toteutui siinä täydellisesti. Ja todella onnellinen olen Niina Koivusen onnistumisesta voittojuoksun lyömisessä bravuurillaan. Ninskillä onnistumisia on tullut treeneissä, nyt se siirtyi peliinkin. Kirittäristä emme saaneet kiinni Laura Nuutista ja Kaisa Salmelaa, muutoin ulkopelimme oli kyllä todella hyvää. Tämä voitto, kuten se keskiviikon Lapua-voittokin ovat tärkeitä juttuja henkisesti syksyäkin ajatellen. Nyt huilataan viikonloppu, maanantaina tehdään voimaa ja sen jälkeen aletaan valmistautua runkosarjan kahteen viimeiseen peliin, vieraspeliin Ylihärmää vastaan ja kotipeliin Seinäjokea vastaan. Tulevalla viikolla tehdään myös tiettyjä asioita vajaan kahden viikon kuluttua alkavia pudotuspelejä ajatellen. Terveystilannettamme tutkailemme rauhassa alkuviikosta", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumaili erittäin tyytyväisenä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

NiinaKoivunen

Niina Koivunen

29.3.1989
Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

VeeraSvansjö

Veera Svansjö

Tiedot

EmmiViitala

Emmi Viitala

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää