Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut vierailee keskiviikkona Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla

 

Pesäkarhut vierailee keskiviikkona Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla


Kaksi maukasta voittoa viime viikolla kärkitaisteluissa napannut Pesäkarhut matkaa keskiviikkona Ylihärmään runkosarjan toiseksi viimeisen kierroksen kamppailuun. Lapuasta ja Jyväskylästä otetut voitot antavat porilaisille hyvät lähtökohdat otteluun, jossa on panosta molemmille joukkueille. Jarmo Anian luotsaama kotijoukkue hakee parasta mahdollista lähtökohtaa ensi viikolla alkaviin pudotuspeleihin. Tällä hetkellä Ylihärmä on sarjataulukossa kahdeksantena, mutta teoriassa jopa viides sijakin on heille vielä mahdollinen.

Pesäkarhut puolestaan tavoittelee ensisijaisesti runkosarjan tavoitteensa mukaista sijoitusta eli vähintäänkin toiseksi sijoittumista. Toki porilaiset voivat nousta runkosarjan voittajiksikin, mutta se vaatii Lapualta yllätystappiota kahdella viimeisellä kierroksella, eroa kun joukkueiden välillä on Lapuan hyväksi kaksi pistettä. Pesäkarhujen takana kolmen pisteen päässä vaanii Kirittäret ja heidän pitämisensä kolmossijalla onkin Pesäkarhujen ensisijaisena tavoitteena. Siihen Pesäkarhut tarvitsee ainakin neljä pistettä viimeisistä otteluista, olettaen että Jyväskylä saalistaa täydet kuusi.

"Mielenkiintoinen loppu tuli runkosarjan päätöskierroksille. Omat pelit ovat tietenkin se tärkein asia, turha tässä on tuijottaa muiden tekemisiä. Lisäksi tavoitteenamme on pitää yllä se viime viikon loistava henkinen vire ja kehittää peliämme kohti playoff-otteluja. Terveystilanteemme alkaa olla paranemaan päin, kun sekä Hanna Hirvikoski että Veera Svansjö ovat nyt alkuviikosta palanneet harjoitusvahvuuteemme. Olen viimeksi nyt tiistaina keskustellut lääkärimme Jarkko Levolan kanssa näiden pelaajien peluuttamisesta, tietty strategia on tehty ja siinä yritetään pysyä. Tämän enempää en ala tässä vaiheessa paljastamaan kokoonpanosuunnitelmistamme", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

VeeraSvansjö

Veera Svansjö

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää