Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Runkosarja päättyi kotivoittoon ja kakkossijaan

 

Runkosarja päättyi kotivoittoon ja kakkossijaan


Pesäkarhut kukisti runkosarjan viimeisessä ottelussaan Porissa Petojussit Seinäjoelta puhtaasti jaksoin 2-0. Lievän alkuyskähtelyn jälkeen porilaiset takoivat tasaisesti juoksuja ja kun ulkopeli oli erittäin tiivistä, olivat jaksolukemat lopulta selkeät 9-1 ja 8-0. Jo avausjakson voitollaan Pesäkarhut varmisti runkosarjassa kakkospaikan heti Lapuan jälkeen, Kirittäret sijoittui kolmanneksi ja Lappeenranta neljänneksi. Loput pudotuspelipaikat menivät Viinijärvelle,Turulle,Raumalle ja Ylihärmälle. Pesäkarhujen vastustajaksi puolivälierissä tulee Rauman Lukko, joten kiihkeät paikallisottelut ovat edessä. Puolivälierät alkavat keskiviikkona klo 17.30 Porissa, jatkoon pääsee kolmella voitolla. Keskiviikon lisäksi pelataan ainakin lauantaina Raumalla ja sunnuntaina Porissa. Henkilkohtaisissa tilastoissa runkosarja toi yhden tilastovoiton Poriin, kun Pesäkarhujen Kaisa Kärkkäinen voitti kärkilyöjätilaston. Yleisömäärissä Pesäkarhut teki jälleen kerran upean suorituksen, Porissa otteluja seurasi runkosarjassa keskimäärin 1156 katsojaa. Sunnuntainakin viimeistä runkosarjan peliä oli seuraamassa lähes tuhat katsojaa sateisesta säästä huolimatta.

"Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen niin tähän Petojussit-peliin kuin myös koko runkosarjaankin. Saavutimme asettamamme tavoitteen eli sijoittua kahden parhaan joukkoon runkosarjassa. Se ei tullut helpolla, matkan varrella sattui kaikenlaista. Pelimme on kuitenkin mennyt monessa suhteessa viime aikoina eteenpäin ja ennenkaikkea joukkueessamme on sielua ja tunnetta. Niitä tarvitaan jatkossakin runsaasti, kun aiomme pelata tänä syksynä vielä pitkään. Petojussit-pelissä painotimme tiettyjä asioita jo puolivälieriäkin silmälläpitäen, varauduimme pelillisesti niin Rauman kuin Turunkin vastaantulemiseen. Painotukset onnistuivat varsin hyvin ja olemme valmiita lähtemään kovaan taistoon Lukkoa vastaan. Sairaslistamme on tyhjentymässä ja esimerkiksi ykköspalkinnolla nyt palkittu Veera Svansjö on palaamassa hyvään pelikuntoon. Mielenkiintoiset naapurusten kohtaamiset ovat luvassa, isosisko-pikkusisko - asetelma on olemassa ja siitä meidän tulee pitää kiinni heti ensimmäisestä ottelusta alkaen", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumailee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää