Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puolivälierien avausvoitto Pesäkarhuille

 

Puolivälierien avausvoitto Pesäkarhuille


Porissa keskiviikkona pelattu naisten superpesiksen ensimmäinen puolivälierä Pesäkarhujen ja Rauman Lukon oli odotetun jännittävä. Vaikkakin porilaiset pitivät peliä pääosin hallussaan läpi ottelun, pysyivät numerot molemmilla jaksoilla tasaisina. Avausjakso Pesäkarhuille 3-1 ja toinen 5-3.

Etenkin toisella jaksolla Lukolla oli jopa mahdollisuus tarrata 2-2-tilanteessa jaksovoittoon, mutta Pesäkarhujen pää kesti paremmin ja lopulta kotijoukkue vei jännittävien vaiheiden jälkeen voiton. Pesäkarhut pelasi tällä kertaa ilman sairaslistalla olevaa Kaisa Kärkkäistä. Ottelusarjaa jatkuu lauantaina Raumalla ja sunnuntaina pelataan seuraavan kerran Porissa, välieräpaikan saavuttaa kolmella voitolla. Yleisöä paikallisottelu keräsi mukavasti, katsojia Porin urheilun ruuhkaillassa oli upeasti 1276 henkeä. Kotijoukkueen parhaina palkittiin loistavasti vaihtanut Carita Toiviainen ja jälleen mainiosti esiintynyt Emma Nieminen. Vahvoja kotiutuksia löivät myös Heidi Kuusisto,Niina Koivunen ja Veera Svansjö. Raumalaisten parhaita olivat Miia Karppanen ja Jenna Kammi-Rahnasto.

"Olen tyytyväinen esitykseemme ja erityisesti tietenkin voittoon. Kontrolloimme peliä yhtä härdellivuoroparia lukuunottamatta, mutta onneksi siitä selvittiin vahvalla henkisellä otteellamme. Kova suoritus oli pelaajiltamme lyödä kolme pinnaa toisen jakson viimeisessä vuorossa aikalisän jälkeen. Kärkkäisen pelaamisesta tässä ottelusarjassa en lähde sanomaan mitään, kun en ole lääkäri enkä myöskään ennustaja", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

NiinaKoivunen

Niina Koivunen

29.3.1989
Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

EmmaNieminen

Emma Nieminen

22.4.1992
Tiedot

VeeraSvansjö

Veera Svansjö

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää