Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille toinen voitto, välieräpaikka katkolla jo sunnuntaina Porissa

 

Pesäkarhuille toinen voitto, välieräpaikka katkolla jo sunnuntaina Porissa


Porin Pesäkarhut nappasi toisen voittonsa puolivälieräsarjassa Rauman Lukkoa vastaan lauantaina Raumalla. Välieräpaikka on katkolla porilaisille ensi kertaa jo sunnuntaina klo 18.00 Porin pesäpallostadionilla alkavassa ottelussa.

Lauantaisessa pelissä Lukko otti todella väkevän lähdön otteluun tekaisemalla Susanna Kylä-Kausen läpilyönnillä kaksi juoksua ensimmäisessä vuorossa. Pesäkarhut ei kuitenkaan hermostunut tuosta, vaan onnistui pelaamaan toisessa sisävuorossaan yhden kauden parhaista vuoroistaan. Pesäkarhut paukutti vuorossa peräti kahdeksan juoksua ja niinpä avausjakso päättyi lopulta porilaisille 8-2.

Toiseen jaksoon Pesäkarhut tarkensi ratkaisujaan mailanvarressa entisestään ja jakson vahva alku takasi rennon meiningin koko joukkueeseen. Laajalla rintamalla tulleet onnistumiset seurasivat toisiaan ja jaksovoitto peräti juoksuin 13-1. Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin Hanna Hirvikoski ja paluun kentälle sairastuvalta tehnyt Kaisa Kärkkäinen. Lukon parhaita olivat Sini Strander ja Susanna Kylä-Kause. Yleisöä Raumalle oli saapunut myös Porista runsaasti, väkeä katsomossa oli mukavasti 659 katsojaa.

"Saimme Lukolta myrskyvaroituksen pelin alussa, mutta kestimme sen lopulta hyvin. Vahva esitys niin ulkopelissä kuin sisäpelissäkin. Toki muutamia asioita on yhä tarkennettava sunnuntaille, mutta henkinen kantti oli tässäkin pelissä taas hyvää. Kolmanteen peliin lähdemme sunnuntaina rennolla otteella ja kärsivällisesti niinkuin tänäänkin tehtiin. Voitto tulee, jos ja kun pelaamme hyvän pelin ja teemme riittävästi laadukkaita suorituksia sekä mailassa että räpylässä. Lukon valmennusjohto varmasti herättelee omaa ryhmäänsä sunnuntain peliin, mutta valmiina olemme mekin kovaan taisteluun. Oli upeaa huomata kuinka paljon meidän kannattajia oli saapunut Raumalle, heidän kannustuksensa siivitti pelaajiamme vahvaan suoritukseen. Toivottavasti kotipeliin sunnuntaille saamme todella innokkaan ja runsaslukuisen väkimäärän liikkeelle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumaili toisen puolivälierävoiton jälkeen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää