Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille toinen voitto, välieräpaikka katkolla jo sunnuntaina Porissa

 

Pesäkarhuille toinen voitto, välieräpaikka katkolla jo sunnuntaina Porissa


Porin Pesäkarhut nappasi toisen voittonsa puolivälieräsarjassa Rauman Lukkoa vastaan lauantaina Raumalla. Välieräpaikka on katkolla porilaisille ensi kertaa jo sunnuntaina klo 18.00 Porin pesäpallostadionilla alkavassa ottelussa.

Lauantaisessa pelissä Lukko otti todella väkevän lähdön otteluun tekaisemalla Susanna Kylä-Kausen läpilyönnillä kaksi juoksua ensimmäisessä vuorossa. Pesäkarhut ei kuitenkaan hermostunut tuosta, vaan onnistui pelaamaan toisessa sisävuorossaan yhden kauden parhaista vuoroistaan. Pesäkarhut paukutti vuorossa peräti kahdeksan juoksua ja niinpä avausjakso päättyi lopulta porilaisille 8-2.

Toiseen jaksoon Pesäkarhut tarkensi ratkaisujaan mailanvarressa entisestään ja jakson vahva alku takasi rennon meiningin koko joukkueeseen. Laajalla rintamalla tulleet onnistumiset seurasivat toisiaan ja jaksovoitto peräti juoksuin 13-1. Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin Hanna Hirvikoski ja paluun kentälle sairastuvalta tehnyt Kaisa Kärkkäinen. Lukon parhaita olivat Sini Strander ja Susanna Kylä-Kause. Yleisöä Raumalle oli saapunut myös Porista runsaasti, väkeä katsomossa oli mukavasti 659 katsojaa.

"Saimme Lukolta myrskyvaroituksen pelin alussa, mutta kestimme sen lopulta hyvin. Vahva esitys niin ulkopelissä kuin sisäpelissäkin. Toki muutamia asioita on yhä tarkennettava sunnuntaille, mutta henkinen kantti oli tässäkin pelissä taas hyvää. Kolmanteen peliin lähdemme sunnuntaina rennolla otteella ja kärsivällisesti niinkuin tänäänkin tehtiin. Voitto tulee, jos ja kun pelaamme hyvän pelin ja teemme riittävästi laadukkaita suorituksia sekä mailassa että räpylässä. Lukon valmennusjohto varmasti herättelee omaa ryhmäänsä sunnuntain peliin, mutta valmiina olemme mekin kovaan taisteluun. Oli upeaa huomata kuinka paljon meidän kannattajia oli saapunut Raumalle, heidän kannustuksensa siivitti pelaajiamme vahvaan suoritukseen. Toivottavasti kotipeliin sunnuntaille saamme todella innokkaan ja runsaslukuisen väkimäärän liikkeelle", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumaili toisen puolivälierävoiton jälkeen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää