Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut toiseen välierävoittoon

 

Pesäkarhut toiseen välierävoittoon


Pesäkarhut ja Kirittäret jatkoivat tiukkoja välierävääntöjään keskiviikkona Jyväskylässä ja toistamiseen porilaiset veivät voiton. Tällä kertaa ottelun ratkaisu venyi supervuoropariin, jonka Pesäkarhut vei juoksuin 1-0 Hanna Hirvikosken kotiuttaessa Emmi Viitalan. Näin Pesäkarhut johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 ja Kirittäret saapuu lauantaina Poriin pakkovoittotilanteessa, loppuotteluun kun selvittää tiensä kolmella voitolla.

Keskiviikkoisessa ottelussa Pesäkarhut voitti avausjakson juoksuin 2-1, jakso oli hyvin tasainen ja porilaiset olivat kotiutuksissa laadukkaampia. Toisella jaksolla yksi Pesäkarhujen uinahtanut ulkovuoro käänsi jakson jyväskyläläisille, lopulta jaksovoitto kotijoukkueelle juoksuin 4-0. Yleisöä Jyväskylän Hippokselle oli saapunut varsin mukavasti, lähes 1400 katsojaa. Lauantaina klo 17.00 Porissa alkavaan kolmanteen välierään on odotettavissa todellinen yleisöryntäys.

"Kova vääntö kuten ensimmäinenkin. Pelasimme yhtä ulkovuoroa lukuunottamatta hyvän vieraspelin ulkokentällä ja sisälläkin pelissä oli paljon hyviä juttuja. Parannettavaakin toki jäi kuten esimerkiksi otteluun lähtö, jossa olimme hieman vaisuja. Mutta saimme myös paljon Kirittärien sisäpelistä otetta, ykköstilanteen päävaihtaja Elina Mäki oli vielä eka otteluakin paremmin hallussa ja pelin vanhetessa jopa kärki Laura Nuutinenkin saatiin jo jotenkin kuriin. Mutta kolmostilanteen kestäminen tulee olemaan jatkossakin avainasioita, tänään Jyväskylä onnistui muutaman kerran yllättämään. Nyt vaan seuraavaa ottelua kohti rauhallisesti, tarkennuksia ja pelin kehittämistä tarvitaan edelleen. Henkisellä puolella meidän lähtökohta on hyvä lauantaille, hyviä suorituksia vaan tekemään. Se, että päästään pelistä ja lauantain tunnelmasta nauttimaan on upea asia, keskittyminen olennaiseen korostuu. Hyvällä mielellä ja vesi kielellä joukkueemme odottaa kolmatta välierää", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot

EmmiViitala

Emmi Viitala

Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää