Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kolmanteen välierään itseensä luottaen

 

Pesäkarhut kolmanteen välierään itseensä luottaen


Pesäkarhut ja Kirittäret kohtaavat lauantaina Porissa pelattavassa naisten superpesiksen kolmannessa välierässä. Porilaiset johtavat ottelusarjaa voitoin 2-0 ja ovat ahdistaneet Jyväskylän pakkovoiton eteen. Kolmella voitolla kun saavuttaa paikan loppuottelussa.

"Aiomme ottaa kaiken irti lauantain tapahtumasta ja nauttia pelaamisesta edelleenkin. Uskoisin runsaslukuisen kotiyleisön olevan vahvasti tukenamme. Nalle Viljasen tulo näkyvään rooliin Kirittärien toiseksi pelinjohtajaksi on myös sopiva markkinointiapu lauantain pelille. Pelillisesti me tulemme keskittymään omaan tekemiseemme. Ottelusarjassa pitää aina reagoida tiettyihin asioihin ja sitä molemmat joukkueet ovat jo tehneet, kumpikin tosin omalla tavallaan. Meidän kokoonpanossamme saattaa tapahtua vielä jotain pieniä muutoksia, mutta omiin vahvuuksiimme luotamme niin nyt kuin jatkossakin. Keskittyminen olennaiseen ja hyvien suoritusten teko on päällimmäisenä ajatuksenamme, peli-ilmeemme on ollut kahdessa voittopelissä erinomainen ja se ilme tulee jatkumaan lauantainakin", kertoo Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko sen enempää yllättymättä Kirittärien perjantaina julkaissusta pelinjohtomuutoksesta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää