Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keskiviikkona se viides ja ratkaiseva, voittaja loppuotteluun

 

Keskiviikkona se viides ja ratkaiseva, voittaja loppuotteluun


Pesäkarhujen ja Kirittärien välinen huikea välieräsarja huipentuu keskiviikkona Porissa pelattavaan viidenteen ja ratkaisevaan otteluun. Voittaja jatkaa loppuotteluun Lapuaa vastaan ja häviäjä pelaa pronssista Lappeenrannan kanssa. Jo tähän mennessä ottelusarja on tarjonnut tunteiden ja tapahtumien kirjon, jota voi kokea vain aniharvoin. Kumpikin joukkue on osoittanut omaanvansa suuren sielun ja kovan taistelutahdon. Pelillisesti sekä Pesäkarhut että Kirittäret ovat tarjonneet todella upeaa peliä erittäin runsaslukuisille katsomoille. Kaikki neljä ottelua ovat olleet poikkeuksellisen tasaisia ja yleisöä on ollut todistamassa dramaattisia vaiheita otteluissa yhteensä lähes 7000 katsojaa. Odotettavissa on , että Porin keskiviikkoillassa sama trendi jatkuu. Klo 17.30 alkavaan otteluun väki ehtii hyvin työpäivän jälkeenkin ja ottelusta on tulossa kahden hyvän joukkueen armoton taistelu.

"Nollasimme viikonloput pelit jo sunnuntaina paluumatkalla Jyväskylästä ja nyt alkuviikon olemme hioneet kynsiämme tähän ennennäkemättömän ottelusarjan huipentumaan. Viidennessä pelissä painetta ja mahdollisuutta sekä uhkiakin on molemmilla joukkueilla, mutta eiköhän mestaruuden puolustajilla ole enemmän hävittävää kuin meillä. Olemme valmennusjohdon kesken poimineet muutamia juttuja näistä aikaisemmista otteluista ja ne käytiin läpi tiistain joukkuepalaverissa sekä harjoituksissa. Olennaista on edelleenkin keskittyä omaan tekemiseen ja luottaa itseensä sekä tietenkin tarrata kiinni vastustajan vahvuuksiin sekä iskeä heidän heikkouksiin. Olen luottavainen tämän Pesäkarhut-joukkueen venymiskykyyn ja tottakai odotan että upea kotiyleisömme on vahvasti tukenamme", Peäskarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää