Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut taipui pronssiotteluun, Kirittäret finaaliin

 

Pesäkarhut taipui pronssiotteluun, Kirittäret finaaliin


Kirittäret Jyväskylästä eteni naisten superpesiksen loppuotteluun Lapuaa vastaan, kun se kukisti keskiviikkona Porissa pelatussa viidennessä ja ratkaisevassa välierässä Pesäkarhut jaksoin 2-0. Ensimmäinen jakso oli äärimmäisen tasainen, jonka vieraat voittivat lopulta juoksuin 1-0. Toisella jaksolla Kirittäret tekaisi kolmannessa vuorossa peräti neljä juoksua ja näin jakson tasaisen alun jälkeen jakso meni vieraille puhtaasti 8-0. Ratkaisevaa välierää seurasi Porissa jälleen huikea yleisömäärä, 1969 katsojaa. Pesäkarhujen koko kauden yleisökeskiarvo kotiotteluissa on peräti 1318 katsojaa.

Pesäkarhut pelaa lauantaina alkavissa pronssiotteluissa seuran historian yhdeksännestä mitalista. Ottelusarjassa Lappeenrantaa vastaan pelataan paras kolmesta järjestelmällä eli mitali voitetaan kahdella voitolla. Ensimmäinen peli on Porissa lauantaina klo 16 ja sunnuntaina jatketaan Lappeenrannassa.

"Onnittelut Kirittärille finaalipaikasta. Tässä viidennessä pelissä meille jää jossiteltavaa vain ensimmäisestä jaksosta, oltiin siinä selvästi painostava osapuoli(kolmostilanteet 7-3), mutta ei saatu kotiutuksiin laatua riittävästi. Molemmin puolin tiedettiin aika hyvin toisemme merkkipelistä asioita ja taisipa molemmat joukkueet merkkiä vaihtaakin tämän pelin aikana. Se on yksi syy siihen että ekalla jaksolla sisäpeli oli nihkeää. Toisella jaksolla meillä ei ollut enää sanansijaa sen jälkeen kun Niina Rinkinen puhkaisi tilanteeksi 0-3. Se neljäs peli Jyväskylässä ja sen toisen jakson loppu jättää tässä ottelusarjassa eniten jossiteltavaa. Mutta sitäkään ei saa enää takaisin, katkerin finaalista tipahtaminen tämä on ainakin minun kahdeksan Pesäkarhut-vuoden ajalta. Nyt on vaan jokaisen henkilökohtaisella tasolla tehtävä surutyö ja kerättävä itsensä pronssipeleihin. Tämä joukkue ja seura ansaitsee mitalin tältäkin kaudelta. Omalta kohdaltani voin vain luvata sen, että kaikkeni teen jotta pelinjohtajaurani päättyisi mitali kaulassa", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tilitti tuntojaan välierien päätyttyä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää