Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut lähtee voittamaan pronssia

 

Pesäkarhut lähtee voittamaan pronssia


Naisten superpesiksen pronssisten mitalien kohtalo ratkaistaan Porissa lauantaina klo 16 pelattavassa Pesäkarhujen ja Lappeenrannan Pesä-Ysien välisessä kolmannessa pronssiottelussa. Molemmat joukkueet voittivat viime viikonloppuna kotiottelunsa ja nyt pronssit ovat yhdestä voitosta kiinni. Pesäkarhut lepäsi ja palautteli alkuviikon, teki keskiviikkona voimaharjoituksen ja valmistavat lajiharjoitukset kuuluivat ohjelmaan torstaina ja perjantaina. Joukkue on terve, kaikki pelaajat ovat pelikunnossa. Pesäkarhujen lauantaisesta kokoonpanosta kaksi pelaajaa, Meea Lehtinen ja Emma Nieminen, pelaavat perjantaina b-tyttöjen ratkaisevassa loppuottelussa Lapualla.

"Viimeistä viedään, vielä kerran laitetaan kaikki likoon. Pronssin voittaminen on kuitenkin edelleen saavutus, vaikkakin odotukset ovat olleet korkeammalla. Viime sunnuntaina toisessa pronssiottelussa pelasimme epävarmasti ulkopelissä, nyt ennenkaikkea se osa-alue laitetaan paremmaksi. Pelilliset asiat ovat toki yhä tärkeitä, mutta eiköhän halu voittaa ja saavuttaa mitali kuitenkin ratkaise.

Itselleni tämä on 25-vuotisen pelinjohtajaurani viimeinen ottelu ja tottakai toivon uran päättyvän mitaliin. Olo on jo nyt hieman haikea, saa nähdä millaisessa tunteiden myllerryksessä lauantaina mennään. Pelaajamme ja koko joukkueemme ansaitsee jo nyt tältä kaudelta ison kiitoksen kovasta työstä ja ansaitsee sitäkautta myös mitalin. Toki pronssi pitää ansaita myös pelillisesti lauantain suorituksella. Pesäkarhuille mitali olisi seuran historian yhdeksäs naisten superpesiksessä ja viimeiseen kahdeksaan kauteen peräti seitsemäs. Sekään ei ole ihan jokapäiväistä ja jokavuotista, että Porissa voitetaan mitaleja joukkueurheilussa.

Toivon sydämestäni että yleisö saapuisi runsaslukuisasti kannustamaan kotijoukkuetta voittoon, tähän mennessä kotiotteluissamme on käynyt tällä kaudella keskimäärin lähes 1300 katsojaa. Lukema on edelleen maamme ylivoimaisesti suurin naisten palloilulajeissa", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää