Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut lähtee voittamaan pronssia

 

Pesäkarhut lähtee voittamaan pronssia


Naisten superpesiksen pronssisten mitalien kohtalo ratkaistaan Porissa lauantaina klo 16 pelattavassa Pesäkarhujen ja Lappeenrannan Pesä-Ysien välisessä kolmannessa pronssiottelussa. Molemmat joukkueet voittivat viime viikonloppuna kotiottelunsa ja nyt pronssit ovat yhdestä voitosta kiinni. Pesäkarhut lepäsi ja palautteli alkuviikon, teki keskiviikkona voimaharjoituksen ja valmistavat lajiharjoitukset kuuluivat ohjelmaan torstaina ja perjantaina. Joukkue on terve, kaikki pelaajat ovat pelikunnossa. Pesäkarhujen lauantaisesta kokoonpanosta kaksi pelaajaa, Meea Lehtinen ja Emma Nieminen, pelaavat perjantaina b-tyttöjen ratkaisevassa loppuottelussa Lapualla.

"Viimeistä viedään, vielä kerran laitetaan kaikki likoon. Pronssin voittaminen on kuitenkin edelleen saavutus, vaikkakin odotukset ovat olleet korkeammalla. Viime sunnuntaina toisessa pronssiottelussa pelasimme epävarmasti ulkopelissä, nyt ennenkaikkea se osa-alue laitetaan paremmaksi. Pelilliset asiat ovat toki yhä tärkeitä, mutta eiköhän halu voittaa ja saavuttaa mitali kuitenkin ratkaise.

Itselleni tämä on 25-vuotisen pelinjohtajaurani viimeinen ottelu ja tottakai toivon uran päättyvän mitaliin. Olo on jo nyt hieman haikea, saa nähdä millaisessa tunteiden myllerryksessä lauantaina mennään. Pelaajamme ja koko joukkueemme ansaitsee jo nyt tältä kaudelta ison kiitoksen kovasta työstä ja ansaitsee sitäkautta myös mitalin. Toki pronssi pitää ansaita myös pelillisesti lauantain suorituksella. Pesäkarhuille mitali olisi seuran historian yhdeksäs naisten superpesiksessä ja viimeiseen kahdeksaan kauteen peräti seitsemäs. Sekään ei ole ihan jokapäiväistä ja jokavuotista, että Porissa voitetaan mitaleja joukkueurheilussa.

Toivon sydämestäni että yleisö saapuisi runsaslukuisasti kannustamaan kotijoukkuetta voittoon, tähän mennessä kotiotteluissamme on käynyt tällä kaudella keskimäärin lähes 1300 katsojaa. Lukema on edelleen maamme ylivoimaisesti suurin naisten palloilulajeissa", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PetriKaijansinkko

Petri Kaijansinkko

Tiedot


Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää