Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Virtanen Pesäkarhujen toiminnanjohtajaksi

 

Janne Virtanen Pesäkarhujen toiminnanjohtajaksi


Pesäkarhujen toiminnanjohtajana aloittaa 1. lokakuuta 2011 43-vuotias markkinointimerkonomi Janne Virtanen.

Janne Virtasella on takanaan urheilu-uraa niin pesäpallon kuin jääkiekonkin parissa. Pesäpalloa hän on pelannut 3 kautta Ulvilan Pesä-Veikkojen edustusjoukkueessa. Pesäpallosaavutuksina Jannella on kolme Poikien Itä-Länsi ottelua. Jääkiekkoa hän on puolestaan pelannut Porin Ässissä 1984-95 ja 1996-97 sekä KalPassa 1995-1996.

Liike-elämässä tuleva toiminnanjohtaja on tullut tutuksi mm Oy Hartwall Ab:n kenttäpäällikkönä sekä yrittäjänä.

Jannen kommentit:
”Urheilu-uran jälkeen on usein mielessä ollut vastaavat seuratyöt, mutta oma tilanne ollut sellainen, ettei ole ollut mahdollisuutta hakea niitä.  Pesäkarhut on valtakunnan näkyvin pesisseura naisten Superpesiksessä ja kun hommaa minulle tarjottiin, ei tästä voinut kieltäytyä. Myös seuran juniorityö on valtakunnan huippua, mikä vain lisäsi kiinnostusta.

Pesäkarhut ry:n puheenjohtajan Päivi Pessi-Järvenpään kommentit:
Janne on henkilö, jolle tehtävää tarjosimme ja jonka tehtävään halusimme. Hänellä on erinomainen tausta urheiluseuran toiminnanjohtajan tehtävään – kokemusta on karttunut niin henkilökohtaisesta urheilu-urasta kuin monipuolisista tehtävistä liike-elämässä.  Olemme seurassa erittäin iloisia, että saamme yhdessä Jannen kanssa jatkaa Pesäkarhujen kehittämistä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää