Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porin V75-ravit huipentuvat St Legeriin ja Satakunta-ajoon

 

Porin V75-ravit huipentuvat St Legeriin ja Satakunta-ajoon


Porin ravisyksyn kohokohtana on totutusti kovatasoinen V75-kierros. Tulevan lauantain ohjelmassa on perinteinen St Leger sekä nelivuotiaille suomenhevosille suunnattu Satakunta-ajo. Lämminveristen St Leger on erittäin mielenkiintoinen jo ennakkoasetelmiltaan. Janne Ranta-Krenkun tallista tuleva She Loves You on hallinnut nelivuotiaiden tammojen ikäluokkakilpailuja lähes suvereeniin tyyliin. She Loves You saa vastaansa takamatkalta starttaavia kovia nimiä. Suosikkina matkaan lähtee Pekka Korven tallista tuleva Magical Queen, joka nappasi St Legerin voittoloimen sekä 22 000 euroa jo viime vuonna.

Satakunta-ajo on tänä vuonna entistä mielenkiintoisempi. Ikäluokan kovimmat nimet ovat vetäytyneet jo talvitauolle, joten pöytä on katettu uusille nousukkaille. Satakunta-ajon voittaja palkitaan 10 000 eurolla.

Viikonlopun kiinnostavin nimi on rotunsa kärkinimiin kuuluva Erikasson. Ori palaa yli puolen vuoden sairastauolta. Bella Varjosen valmennettava ei luultavasti ole vielä aivan terävimmillään, mutta on jo luokallaan tervetullut lisä suomenhevosten kovimpiin sarjoihin.

Raviviikonloppu käynnistyy jo perjantaina iltaravien merkeissä. Perjantain ohjelmassa on Toton SM-kilpailun karsinta sekä yksitoista mielenkiintoista pelilähtöä.

Porin ravit perjantaina 28.10. klo 18 ja lauantaina 29.10. klo 13. Lauantaina ohjelmaa lapsille jo klo 10 alkaen.

Porin Ravien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
St Leger ja Satakunta-ajo Porin tuplaravien huipennuksena

Vastaremontoitu Porin ravirata saa varsinaisen tulikasteen tulevana viikonloppuna.

Lue lisää

Tasainen joukko Porin rataennätyksen kimppuun Toto75-ravien päälähdössä

Porin ravikalenteriin vakiintunut vuoden kolmas Toto75-kierros ravataan tulevana lauantaina.

Lue lisää

Suomen Cupin karsintalähtö sunnuntaina Porin raveissa

Raviyleisön mielenkiinto kohdistuu tulevana sunnuntaina Porissa ajettavaan Suomen Cupin karsintalähtöön.

Lue lisää

Toivon Lohtu ja Kaukokiito iskevät yhteen Porissa

Porissa tulevana perjantaina ajettavien ravien ennalta mielenkiintoisin lähtö on kylmäveristen hevosten aikatasoituksena kilpailtava Kivikylän Kotipalvaamo -lähtö.

Lue lisää

Tiistai starttaa Porin ravien superkuukauden

Lokakuuta voidaan hyvällä syyllä kutsua Porin ravien superkuukaudeksi.

Lue lisää