Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pohjoisen Euroopan parhaimmat karting-kuljettajat saapuvat Poriin

 

Pohjoisen Euroopan parhaimmat karting-kuljettajat saapuvat Poriin


CIK-FIA Viking Trophy 15.-17.6.

Kolmatta kertaa Suomessa järjestettävä Pohjois-Euroopan alueen karting-mestaruuskilpailu CIK-FIA Viking Trophy kokoaa lajin huiput Poriin kilpailemaan alueen mestaruuksista. Viasveden Pori Circuitilla ajettavaan kilpailuun on ilmoittautunut yhteensä noin 70 kuljettajaa kuudesta eri maasta.

CIK-FIA Viking Trophy -kilpailuun voivat osallistua pohjoismaiset, venäläiset ja Baltian maiden karting-kuljettajat. Vuosien myötä Viking Trophysta on kehkeytynyt tunnettu tapahtuma CIK-FIA:n mestaruus-, Cup- ja Trophy-kilpailujen joukossa.

Porin CIK-FIA Viking Trophy -kilpailuun ilmoittautuneet kuljettajat tavoittelevat kirkkaimpia mitaleita kolmessa eri luokassa: KF3, KF2 ja KZ2. Juho Valtanen, Niklas Nylund, Jussi Kuusiniemi, Niko Kari ja Tuomas Haapalainen ovat suomalaisnimiä, joita kannattaa seurata viikonlopun aikana.

Kilpailu alkaa perjantaina virallisilla harjoituksilla. Lauantaina ajetaan sekä aika-ajot että alkuerät ja sunnuntaina ovat vuorossa finaalit.

Lisätietoja kilpailutapahtumasta

Liput 5,- ja lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle