Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Helena Kuusisto Nuorten EM-kisoihin Turkkiin

 

Helena Kuusisto Nuorten EM-kisoihin Turkkiin


Porin Shotokanin Helena Kuusisto valmistautuu 8.-10.2.2013 Turkin Konyassa järjestettäviin Karaten Nuorten EM-kilpailuihin.  20-vuotialle Kuusistolle kilpailu on viimeinen arvokilpailu nuorten sarjoissa. Kuusisto osallistuu 18-20 vuotiaiden eli U21 ikäluokan  +60kg sarjaan.  Karaten Premier liigassa hyvin naisten +68kg sarjassa menestyneellä Kuusistolla on hyvät mahdollisuudet mitaleille, mutta mikään läpi huutojuttu se ei tule olemaan, koska U21 Ikäluokassa on vain kolme painoluokkaa. Joten U21 +60kg sarjaan Turkissa osallistuvat ikäluokkansa parhaat, normaalisti naisten -61kg, -68kg ja 68kg sarjoissa ottelevat alle 21-vuotiaat.

Kuusisto on aloittanut vuoden 2013 vauhdikkaasti, takana on niin viikon leiri Itävallan maajoukkueen kanssa, Premier liigan osakilpailu Pariisissa josta tuomisena hopeaa sekä Suomen maajoukkueleiri Kisakeskuksessa.

Suomen joukkueen valmennuksesta Turkissa vastaa karateliiton vastavalittu lajipäällikkö, Kuusiston henkilökohtainen valmentaja Anssi Kaltevo.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Jasper Pulakka ryminällä liigaan

Jasper Pulakka ryminällä liigaan

Loviisassa kilpailtiin taekwondon ottelukilpailut viikonloppuna. Porin Taekwondo seuran Jasper Pulakka siirtyi harrastaja sarjasta näyttävästi poikien liigasarjaan.

Lue lisää
Porin taekwondo menestyi Finnish Poomsae -openissa Turussa

Porin taekwondo menestyi Finnish Poomsae -openissa Turussa

Taekwondon liikesarjakausi käynnistyi Turussa järjestetyssä Finnish Poomsae openissa.

Lue lisää

Satakuntalaiskaratekat kolmannelle kierrokselle Hollannin karate1 kilpailuissa

Satakuntalaiskaratekat Emma Aronen, Jarno Heino ja Helena Kuusisto etenivät kaikki kolmannelle kierrokselle Karate1 Premer Liigan Hollannin osakilpailuissa.

Lue lisää

Helena Kuusisto taisteli pronssia kansainvälisessä Bosphorous Cup:issa

Suomen Karatemaajoukkueen satakuntalaiset karatekat Helena Kuusisto ja Emma Aronen hioivat EM-kisakuntoaan osallistumalla kansainväliseen Bosphorous Cup:iin sekä harjoitusleirille Istanbulissa, Turkissa.

Lue lisää

Henna Kuusisto ja Emma Aronen hopealla karaten Estonia Openissa

Kansainvälinen Estonia Open karatekilpailu keräsi tänä vuonna ennätykselliset 800 kilpailijaa 8 maasta.

Lue lisää

Helena Kuusistolle nuorten EM-pronssia

Porilainen Helena Kuusisto voitti Karaten nuorten EM-pronssia Turkin Konyassa käydyissä EM-kilpailuissa.

Lue lisää