Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut on solminut kaksi merkittävää jatkosopimusta

 

Pesäkarhut on solminut kaksi merkittävää jatkosopimusta


CARITA TOIVIAINEN

Pesäkarhut on solminut Carita Toiviaisen kanssa jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kauden 2014 ja sisältää myös option kaudesta 2015.

"Hyvillä mielin jatkan tulevaisuudessakin kasvattajaseurassani. Kuluva kesä on jälleen todistanut sen, kuinka hienoa on edustaa
Pesäkarhuja. Kun vielä halu jatkosopimukseen oli molemminpuoleinen, oli päätös tulevasta kaudesta helppo tehdä. Tulevaisuudessakin Porissa pelataan huippupesäpalloa ja siinä haluan ehdottomasti olla mukana! Ensi kaudeksi saamme varmasti kilpailukykyisen joukkueen, mutta nyt nautitaan tästä kesästä ja alkavista pudotuspeleistä!"

HEIDI KUUSISTO

Pesäkarhut on solminut Heidi Kuusiston kanssa jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kauden 2014.

"Olen viihtynyt Porissa ja Pesäkarhuissa jo useamman vuoden hyvin. Pesäkarhuissa asiat ovat sujuneet kaikin puolin näinä vuosina
mallikkaasti.Jatkopäätökseen vaikutti myös mahdollisuus olla jatkossakin osa menestyvää joukkuetta. Uskon, että Porissa minulla mahdollisuus kehittyä edelleen monipuolisemmaksi pelaajaksi."

Avainpelaajien jatkaminen ja aikainen sitoutuminen Pesäkarhujen tulevaisuuteen on hieno juttu, joka antaa joukkueelle hyvät lähtökohdat myös ensi kaudeksi ja varmasti myös lisää virtaa syksyn ratkaisuotteluihin. Toteavat Pesäkarhujen pelinjohtaja Marko
Hovi ja puheenjohtaja Vesa Saine.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää