Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viikonloppuna kaksi turnausta Karhuhallissa

 

Viikonloppuna kaksi turnausta Karhuhallissa


Naistenpäivän turnaus 8.3. klo 11 alkaen

Pesäkarhuilla ja Rauman Lukolla on edessään lauantaina 8. maaliskuuta viimeinen kenraali ennen ensi viikolla pelattavaa Halli-SM-lopputurnausta. Molemmat joukkueet mittelevät Raumalla pelattavassa kaksipäiväisessä turnauksessa samassa lohkossa.

Rakkaiden paikallisnaapureiden edessä on tulevana lauantaina kauden toinen kohtaaminen, kun Karhuhallin nurmella käynnistetään Naistenpäivän turnaus. Mukana mittelössä on myös viime kautena ensimmäistä vuotta Superissa pelannut Mansen Räpsä.

Tulevan viikonlopun pelit tulevat äärimmäisen hyvään aikaan. Kun katsotaan peruutuspeiliin ja neljään jo pelattuun harjoitusotteluumme, olen erittäin tyytyväinen niiden antiin. Halli-SM-alkuturnaus antoi meille kotiläksyjä niin yksilötaidon pelitaktiikan ja -rohkeuden kuin myös henkisen puolen kannalta, kertoo joukkueen pelinjohtaja Risto Ojanperä.

Viikonlopun turnaus antaa jokaiselle joukkueelle mittaamattoman arvokkaita harjoituspelejä, joiden kautta pelaamisen kannalta tärkeät tarkennukset ovat mahdollisia.

Viikonloppuna pelattavilla kahdella pelillä on suuri merkitys valmennusprosessin kannalta. Näissä peleissä pystymme jälleen viemään uusia asioita peli- ja yksilötaktiikkaan niin sisä- kuin ulkopelissäkin. Näiden otteluiden myötä alkaa myös hahmottua erilaiset kokoonpanovariaatiot.

Ulkokauden lähestyessä kovaa vauhtia haluaa pelinjohto, että kevään tuoma ilo ja into näkyvät myös pelaamisessa ja kaikessa tekemisessä. Tämä mielessä on paikalle Karhuhalliin kutsuttu myös seuran yhteistyökumppaneita tutustumaan kauden 2014 joukkueeseen.

On hienoa päästä tapaamaan meille tärkeitä yhteistyökumppaneita henkilökohtaisesti, päättää Ojanperä.

B-TYTöT EMÄNNÖI HALLI-SM-ALKUTURNAUSTA

Pesäpalloturnaukset eivät suinkaan pysähdy lauantaihin, vaan myös sunnuntai tarjoaa lajin ystäville täyslaidallisen jännitystä.

B-tyttöjen Porissa järjestettävässä alkuturnauksessa toisistaan mittaa ottavat kotijoukkueen lisäksi Rauma, Loimaa ja Helsingin Roihu. Joukkueen pelinjohtaja Sami Österlundin mielestä alkuturnauksen joukkuekattaus on erittäin mielenkiintoinen.

Vastustajistamme hallitseva kaksinkertainen Suomen mestari Rauma on erittäin kova vastus. Myös Roihu on vastustajana erittäin haastava. Loimaan joukkueesta meillä ei ole paljoa ennakkotietoa, mutta tiedämme, että vastaan on tulossa hyviä joukkueita. Edessä on kovatasoinen alkuturnaus, jota lähdemme tietenkin voittamaan.

Talviharjoituskausi on tarjonnut Pesäkarhujen B-tytöille hyvän määrän harjoituspelejä. Joukkue on kohdannut viikonlopun vastustajista sekä Rauman, että Helsingin Roihun.

Meillä on ollut jo nyt paikoitellen todella hyvää. Kuitenkin vastaavasti meille tulee myös isoja määriä virheitä. Raumaa vastaan pystyimme tietyissä kohdissa hyvin haastamaan, mutta joistain virheistä ei päästy yli. Pelimme kehittyy koko ajan ja sitä viedään alati eteenpäin. Ajamme B-tytöille sisään myös täysin uutta pelitapaa, joten sen sisäistäminen ottaa aikaa.

B-tyttöjen pelaajaringissä pelaa tällä hetkellä monta tulevaisuuden lupausta. Joukkueesta kaksi pelaa ja harjoittelee virallisesti edustusjoukkueen mukana.

Erityisesti kannattaa seurata jo Superin tasoisia pelejä pelanneita Maria Suomista ja Juulia Salosta, mutta myös 1996-syntynyt Tilda Tuomi ja vasta C-ikäinen (1998-syntynyt) lukkarimme Minttu Vettenranta ovat tällaisia pelaajia.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää