Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

21.6.2014 - Päätetään juhannusjutut pesäpalloon

21.6.2014 - Päätetään juhannusjutut pesäpalloon

Noniin, sitten loppuun vielä lempilajini pariin. Mikäs muukaan kuin naisten pesäpallo. Siellä Pesäkarhujen junnut pärjäävät erinomaisesti. B-tytöt johtavat omaa alkulohkoaan ja C-tytöt jatkavat tappioitta pelejään. B-tyttöjen taustalla hyvää työtä ovat tehneet Österlundin Sami, Harri Karlsonin ja Eero Kiviojan kanssa. C-tytöissä puolestaan Marko Huhtanen, Seppo Arbelius ja Jarkko Vesalainen ovat onnistuneet joukkueen valmennuksessa erinomaisesti. Yleisestikin Pesäkarhujen junnu puolella menee nyt hyvin.

Edustuksessa puolestaan pelit ovat menneet hieman totuttua vaihtelevimmin. Joukkue muuttui täksi kaudeksi paljon. Matka on kuitenkin tämän joukkueen osalta vasta alussa. Tänä vuonna esimerkiksi Susanna Ojaniemi, Emilia Harjunen ja Milla Jakonen ovat saaneet enemmän vastuuta ja sen myötä he ovat kehittyneet entisestään. Valmennuksessa Risto Ojanperä ja Sami Österlund luottavat myös nuoriin pelaajiin. Täksi kaudeksi vaihtui myös joukkueen lukkari, nyt lautasen äärellä häärii Tia Ahvenniemi ja hyvin on häärinytkin.

Pitää myös muistaa kiittää yleisöä, joka on tukenut tällä kaudella joukkuetta vaikka aina ei ole ollut helppoa. Itse olen puolestanut nauttinut taas hommista yhdessä Jenna Virtasen ja Marko Halmisen kanssa.

Lopuksi vielä hyvää juhannuksen jatkoa kaikille mun blogini ystäville!

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN 
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle
Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää