Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porin Narukerä Hockeyliiton jäsenseuraksi

Porin Narukerä Hockeyliiton jäsenseuraksi

 

Perinteikäs porilainen jääpalloseura Narukerä Ry on uusin tulokas suomalaiseen maahockeyperheeseen. Osa porilaisten juniorijoukkueista otti kesällä 2014 maahockeyn osaksi kesäharjoitteluaan Hockeyliiton valmennuspäällikkö Tommi Rantalan johdolla. Kokeilu johti innostukseen, jonka myötä jo elokuussa 2014 Porissa pelattiin pienimuotoinen turnaus Hämeenlinnan ja Humppilan U12 -poikien vieraillessa testaamassa Narukerän kesän aikana oppimia taitoja – ja hyvältähän ne vaikuttivat!

Kuluvana kesänä maahockeytoiminta on vakiintunut Porissa ja Narukerä on jo osallistunut Hockeyliiton yksittäisiin junioriturnauksiin sekä U16 SM-sarjaan. Muut maahockeyseurat ovat myös vierailleet Porissa kuluvana kesänä.

Porilaisten valmentajien kokemusten mukaan maahockeyn pelaaminen kesällä näkyi jo viime talvena poikien lyöntien koventumisena sekä mailankäsittelyn monipuolistumisessa jääpallon puolella. Tästä olemme Hockeyliitossa erityisen iloisia. Hockey on erinomainen kesäharjoittelumuoto talvilajien harrastajille – erityisesti mailapelien kuten jääpallon, jääkiekon, ringeten ja salibandyn harrastajille. Hockeyliitossa nähdäänkin eri lajien harrastaminen nuorena erityisen tärkeänä. Monipuolinen harrastaminen nuorena tukee yleistä motoriikan kehitystä sekä antaa hyvät mahdollisuudet varsinaisen lajivalinnan tekemiseen sitten kun henkilökohtaiset ominaisuudet ovat parhaiten selvillä.

Hockeyliitto haluaa erityisesti kiittää Pasi Savolaista, Eero Loustia sekä Petri Perkausta, jotka ovat Porissa ennakkoluulottomasti lähteneet monipuolistamaan jääpallon kesäharjoittelua ottamalla hockeyn ohjelmaansa. Toivotamme Narukerän tervetulleeksi mukaan Hockeyliiton toimintaan ja toivomme seuralle onnea ja menestystä niin jääpallo- kuin maahockeykentilläkin!

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle