Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Milla Lindström liittyy kauden 2017 joukkueen vahvuuteen

Milla Lindström liittyy kauden 2017 joukkueen vahvuuteen

 

Pesäkarhut on solminut vuoden pituisen jatkosopimuksen Milla Lindströmin kanssa. Seitsemän kautta Porissa pelannut Lindström vakuutti viime kaudella nopeudellaan etenijä- ja vaihtajajokerin tehtävissä.

Kausi 2016 oli Milla Lindströmille erilainen. Aiemmin Pesäkarhujen etukentällä palloja räpylään liimaillut ja ykköskärkenä toiminut Lindström siirrettiin jokeritehtäviin.

– Viime kausi oli hyvin erilainen aikaisempiin vuosiin verrattuna. Menneellä kaudella sain keskittyä pelkästään sisäpeliin ja sitä kautta sisäpelirooli myös monipuolistui huomattavasti. Tilanteet ovat jokerina olleet paljon vaihtelevampia, mikä on tuonut peliin aivan uutta mielenkiintoa lisää, kertoo Lindström viime kauden kokemuksistaan.

Lindströmin ollessa jokerina pelinjohdolle avautui mahdollisuuksia pelata rohkeasti sisäpeliä melkein mistä kohdasta kokoonpanoa tahansa.

– ”Mile” omaksui hienosti jokeriroolin ja pystyi voittamaan meille yksittäisiä vuoroja viime kaudella. Etenemispuolella hän toimii selvänä kulmakivenä, mutta annoimme hänelle myös uusia virikkeitä loppukaudella 1-tilanteen purkamisessa, kertaa Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund.

Muiden sopimuksen tehneiden pelaajien ohella myös Lindströmiä houkutti joukkueessa käynnissä oleva projekti, jossa Suomen mestaruuteen tähdätään lähivuosina.

– Joukkue on aina ollut Pesäkarhuissa kilpailukykyinen ja uskon, että niin tulee olemaan tulevalla kaudellakin. Meillä on joukkueessa ollut hyvä tekemisen meininki ja minulla oli tunne, että haluan vielä jatkaa tätä projektia, toteaa Lindström päättäväisesti.

Yhteensä 297 Naisten Superpesiksen ottelua kovilla tehoilla (400 tuotua, 1070 kärkilyöntiä, 11+28 lyötyä) pelannut Lindström tuo joukkueeseen tärkeää kokemusta ja rauhallisuutta.

– Mile on joukkueemme yksi tärkeimmistä pelaajista, joka kokemuksensa kautta tuo tärkeää tukea ja puhetta koppiin nuoremmille pelaajille, selventää Österlund.

Viime kaudeksi syöksymisen opetellut Lindström löytää vielä uusia kehittymisen osa-alueita pelaamiseensa. Niihin tullaankin keskittymään tulevan talven harjoituskaudella.

– Kuluneella kaudella opettelin syöksymään, mikä on nopeuttanut etenemistä pesäväleillä ja auttanut ratkaisevissa tilanteissa. Lisäksi vaihtotilanteiden purkamisessa tuli kehitystä huomattavasti viime kauden aikana. Ensi kaudella aion satsata uusien lyöntiratkaisujen hiomiseen ja fysiikkaharjoitteluun, jotta pysyisin terveenä ja pystyisin juoksemaan ja lyömään kovempaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Milla Lindström

Tiedot


Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää