Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

 

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Pesäkarhut lähti otteluun kovaa ja väsäsi nopealla tahdilla tilannetta pystyyn ykköskärjellään. Kun etenijää oli saatu pesille, voitoon nostaa lyöjätykistö esiin. Susanna Puiston, Aino-Kaisa Mantereen ja Riika Räsäsen peräkkäisillä kotiutuksilla tilanne oli 3-0 Lukon tullessa ottelussa ensimmäistä kertaa lyömään.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä suoraan sanottuna todella huonoa. Annoimme liian helpolla tilanteita vastustajalle ulkona, vaikka ennen juuri ulkopeli on ollut meidän kulmakivemme. Toisella jaksolla pääsimme jo vähän enemmän kiinni peliin, mutta omat sisäpelivirheet sekoittivat tekemistämme, harmitteli Lukon parhaana palkittu Eeva Mäki-Maukola.

Voittamalla Lukon ensimmäisessä puolivälieräkamppailussa, Pesäkarhujen kotietu sarjaan säilyy. Lukon pelinjohtaja Tuomo Pekkala on tyytyväinen, että joukkueella on hyvin aikaa nollata illan kamppailu, sillä seuraava peli pelataan vastan perjantaina.

– Lähtö otteluun oli kauhea. En ymmärrä mitä tapahtui, ennen peliä kaikki tuntui hyvältä ja valmistautuminen oli kunnossa. Kaaripelimme oli tänään luokatonta, jopa kauden huonointa. Tänään meiltä ei myöskään nähty tuuletuksia ja sydäntä pelaamiseen. Kaikki kunnia silti Minttu Vettenrannalle, joka vei meitä ihan 5-0.

Raumalaisten sisäpeliä sekoitti tänään porilaisten lukkari Minttu Vettenranta, jonka peli meinasi keskeytyä loukkaantumiseen katsomon alle karannutta palloa hakiessaan. Juostessaan pallon perään nuoren lukkarin räpylä jäi kiinni katsomon kaiteeseen, jonka seurauksena Vettenranta kaatui takaisin päin rajun näköisesti. Onneksi tämä pystyi kuitenkin jatkamaan ottelua.

Myös Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund oli syystäkin tyytyväisen oloinen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Olimme tänään todella hyviä. Olimme askeleen edellä raumalaisia niin taktisesti, lajitaidollisesti kuin myös henkisesti. Ulkopelimme kesti hyvin ja sisäpelissä löimme voittoon tarvittavat juoksut. Tiesimme tänään tiedettiin, mitä Rauma aikoi pelissä tehdä, nyt sama täytyy toistaa perjantaina.

Jännittävä puolivälieräsarja jatkuu perjantaina vierasottelussa Rauman Lukkoa vastaan Otanlahdessa. Ottelu alkaa jo klo 17:30.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää