Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Neljän pesisjoukkueen voimin Superlauantaihin

Neljän pesisjoukkueen voimin Superlauantaihin

Lauantaina 18. toukokuuta Erku-Areenalla pelataan järjestyksessään viides Superlauantai. Pesäkarhut kohtaavat kello 14 kotiareenallaan Manse PP:n ja Poriin kotipelinsä tuova Kankaanpään Maila haastaa kello 17 Koskenkorvan Urheilijat. 

Superlauantai on sekä Pesäkarhuille, että Kankaanpään Mailalle hieno tilaisuus esitellä sekä naisten että miesten Superpesistä kannattajilleen. Pesäkarhujen pelinjohtajan SAMI ÖSTERLUNDIN mielestä on hienoa saada miesten Superpesis Poriin. KaMa:n kakkospelinjohtaja NIKO PELTOMÄKI puolestaan pitää tärkeänä, että pesäpallostaan tunnetut naapurikaupungit aktivoivat kannattajiaan yhdessä. 

- On hyvä, että päästään pelaamaan miesten pesäpalloa Poriin, ja myös että kankaanpääläiset saavat nähdä naisten pesäpalloa. Ja loistavia tapahtumiahan nämä Superlauantait ovat muutenkin olleet, kun on ollut hyvä tunnelma ja paljon porukkaa paikalla, Peltomäki jatkaa. 

KaMa kiittelee myös, että yleisö on Porissa tukenut heitä hyvin aiemmissa tapahtumissa, ja vaikka ympäristö poikkeaakin tavallisista kotiotteluista, niin yleisön kannustus on auttanut luomaan myös kankaanpääläisille oikean kotikenttä -fiiliksen. 

Pesäkarhuja vastaan lauantaina asettuu tuttu vastustaja Tampereelta. Pesäkarhujen kakkospelinjohtajan SEPPO ARBELIUKSEN mukaan ottelu Manse PP:tä vastaan tulee olemaan hyvä tason mittaus talvikauden jälkeen. Myös Österlundin mukaan Superlauantain vastustaja tulee olemaan tämän kauden kahta aiempaa ottelua vaativampi. 

- Manse PP on ollut meille aina tasainen vastustaja. Heillä on nyt ollut joitain muutoksia joukkueessa, kun pelaajia on lopettanut, mutta tilalle on saatu hyviä uusia pelaajia. On varmasti mielenkiintoista nähdä, minkälainen kesäkunto heillä tänä vuonna on, Österlund pohtii. 

Manse PP odottaa myös positiivisin mielin lauantain tapahtumaa. Joukkue on pelannut Pesäkarhuja vastaan Superlauantaissa aiemminkin ja tapahtuman tunnelmasta on jäänyt hyvät muistot. Myös itse ottelun osalta tamperelaisilla on kovat odotukset. 

- Pori on aloittanut kautensa vahvasti, ja olemme aiempina vuosina pelanneet paljon tiukkoja vääntöjä Porin kanssa, joten varmasti on hyvä ottelu tulossa, Manse PP:n pelinjohtaja JARKKO POKELA avaa. 

Kankaanpään Mailaa vastaan asettuva Koskenkorvan Urheilijat on myös tuttu vastustaja. KaMa:n lukkari JOONA LEHTINEN kertoo Koskenkorvan Urheilijoiden olevan tuttu joukkue, jonka nuorten jäsenten kanssa on tullut pelattua jo moneen kertaan. Lukkarin näkökulmasta Koskenkorva ei ole sisäpeliltään vaativin mahdollinen vastustaja. 

- Vikkeliä he ovat, mutta sanoisin, että lyöntivoimaa heiltä vielä puuttuu, Lehtinen toteaa. 

Koskenkorvan Urheilijat ovat myös valmiita Superlauantaihin ja joukkue tulee Poriin vain ja ainoastaan voitto mielessään. 

- Viimevuoden reissu Poriin oli kauden pohjanoteerauksia, joka ei tule toistumaan. Tämä kausi on ollut nousujohteinen ensimmäisistä harjoituspeleistä alkaen, Koskenkorvan Urheilijoiden pelinjohtaja JUKKA LATVALA kertoo. 

Latvalan mukaan Koskenkorvan ulkopelaaminen on ottanut askelia eteenpäin lukkari Juho Hakomäen johdolla, ja vaikka sisäpeli ei ole vielä ollut yhtä kehittynyttä, niin TUOMAS TUOHISAARI, VELI-PEKKA YLI-HIRVELÄ ja JUHO TOIVOLA ovat tuoneet joukkueelle myös onnistumisia. 

- Toivottavasti keli suosii Porissa lauantaina, ja saadaan katsomot täyteen, Latvala lisää. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää