Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voiton siivittämänä kohti juhannusta

Pesäkarhut voiton siivittämänä kohti juhannusta

Aurinkoisella Laguunilla Pesäkarhut kävi Kempeleen Kirin kanssa tasaisen väännön viimeisistä pisteistä ennen juhannustaukoa. Molemmilla joukkueilla keppi osui palloon ja juoksuja nähtiinkin ottelun aikana kiitettävä määrä. Otteluvoiton kuitenkin Pesäkarhut nappasi tuliaisiksi ja juhannustauolle lähdettiin kolmen pisteen saattelemana. 

Avausjuoksun ottelussa tekee Pesäkarhujen nopeajalkainen etenijäjokeri MILLA LINDSTRÖM, kun lyöntivuorossa on lukkari NOORA MATIKKA. Ottelun kolmesta kunnarista ensimmäisen täräyttää kentän kakkospuolelle KAISA-MAIJA ROSVALL, siirtäen Pesäkarhut 0-2 johtoon. 

Kempeleen Kiri ei annna kuitenkaan vieraiden kauaa levätä laakereillaan vaan kirii ensin tasoihin HENNA TÄHTILÄN kunnarin siivittämänä ja sitten 4-2 lukemiin ohi, kun kotiutuksessa onnistuvat JUTTA MYLLYNIEMEN lisäksi myös SARA-ELLA KEMPPAINEN ja NEEA MIKKOLA. 

Enimmäinen jakso on molemmilta joukkueilta tasaista vääntöä, ja pian tilanne onkin jälleen tasan, kun HENNA JUKA karkaa harhaheiton turvin kotipesään ja hyvin sekä sisä- että ulkopelissä kunnostautunut Matikka kotiuttaa ROOSA TÖRMÄSEN. 

Pesäkarhujen kotikentällä harvinaisista kunnareista päästään Kempeleen Laguunilla nauttimaan kolmannen kerran, kun EVELIINA TUOMINEN lyö pallon läpi ja kirmaa kolmoselle, vieden Pesäkarhut 4-5 johtoon. 

Kolmannen tasoittavalla vuorolla SUSANNA PUISTO ja Törmänen viimeistelevät jaksovoiton kotiuttaessaan Jukan ja EMILIA LINNAN. Kempeleen viimeisellä lyöntivuorolla Pesäkarhut keräilee nopeasti palot kasaan ja vie ensimmäisen jakson lukemin 4-7. 

Toisella jaksolla lyöntipeli oli hieman maltillisempaa. Pesäkarhut kuitenkin siirtyy heti ensimmäisellä vuoroparilla 0-2 johtoasemaan, kun Juka saa vapaataipaleen kotipesään ja Puisto kotiuttaa EMILIA ITÄVALON. 

Kempeleen ajolähtöä kolmannen vuoroparin tasoittavalla lähtee purkamaan Kemppainen ja kotijoukkueen avauspiste toiselle jaksolle saadaan tehtyä. Kempele aloittaakin kirin ja kuroo vieraiden johdon tiukkoihin 2-3 lukemiin. 

Pesäkarhut ei tästä kuitekaan hätäänny, vaan lyöjäjokeri Puiston lyönti osuu hienosti keppiin ja SUSANNE OJANIEMI kiitää kotiin, napaten tärkeän 2-4 pisteen juuri ennen kotijoukkueen viimeistä sisävuoroa. 

Ottelussa kaksi juoksua tuonut ja yhden lyönyt Mikkola kotiuttaakin neljännen tasoittavassa vuorossa SANNI SYRJÄLÄN, tuoden kotijoukkueen vain juoksun päähän Pesäkarhuista. 3-4 tilanteessa RIA OJALA lyö vaarallisen näköisesti ja etenee kakkospesälle saakka, mutta Pesäkarhujen ulkokentällä Juka saa kuitenkin pallon käsiinsä rauhoittaen tilanteen, eikä kunnaria ehditä kiertämään. 

Pesäkarhujen ykköspalkittu Juka on hyvillä mielin siitä, että vaiherikkaasta pelistä huolimatta joukkue sai tehtyä sen mitä piti, ja voitto lähti Pesäkarhujen mukana Poriin. 

- Nähtiin paljon laadukkaita lyöntejä ja käänntettiin ottelu meidän voitoksi, niin kuin pitikin, Juka iloitsee. 

Kotijoukkueen ykköspalkittu Tähtilä on harmissaan ettei Kempeleen Kiri saanut mahdollisuuksista huolimatta käännettyä ottelua voitoksi. 

- Hyvä fiilis oli hyvä pelata niin harmittaa tietenkin että pisteitä ei saatu, Tähtilä toteaa. 

Pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND analysoi porilaisten olleen hyvässä lyöntivireessä tänään, mutta etenemisvirheitä sattui laskujen mukaan 11-13. Kunnari on Österlundin mukaan raaka, varsinkin nollatilanteessa kunnaria seuraavan jatkumon vuoksi. 

- Kempelekin löi tänään hyvin. Jukalta oli hieno haku, kun Ojala yritti juosta kunnaria, se oli pisteen arvoinen suoritus meille, Österlund sanoo. 

Kempeleen pelinjohtaja MIKA TAKALAHTI kehuu sopimuksen mukaan Pesäkarhuilta lainassa olevan lukkari MINTTU VETTENRANNAN tuuraajaksi tullutta JENNI NÄTTISTÄ. Nättinen pelasi ensimmäisen Superpesisottelunsa ja suoriutui Takalhden mukaan mallikkaasti. 

- Päästiin hyvin toisen vuoron alussa tekemään painetta Porille, mutta sitten itse hieman töpeksittiin kun heitettiin kakkostilanteen harhalla piste ja menetettiin hieman turhaan johtoasema siitä, Takalahti harmittelee. 

Revanssi ottelusta nähdään jo melko nopeasti juhannustauon jälkeen, kun Kempeleen Kiri saapuu Poriin viikon päästä keskiviikkona. 

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää
Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesäkarhut kohtasi perjantai-illan ottelussa viimeviikkoisen lappeenrantalaisen vastustajansa Pesä Ysit, tällä kertaa sateisella kotikentällään, Erku-Areenalla. Ottelu päättyi odotetusti ennakkosuosikki Pesäkarhujen voittoon.

Lue lisää
Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina Pesäkarhujen vieraaksi matkustaa Lappeenrannasta Pesä Ysit, joka otti keskiviikon ottelussaan Mynämäkeä vastaan kauden avausvoittonsa.

Lue lisää
Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Pesäkarhut päätti kolmen ottelun vieraspeliputkensa Pihkalan kentällä Hyvinkäällä. Ottelu oli jatkoa kahdelle voitokkaalle vierasottelulle, ja porilaiset pääsivät lähtemään myös Hyvinkäältä kotimatkalle täysi pistepotti matkassaan.

Lue lisää
Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhut nappasi pisteet Poriin selvin lukemin kauden kolmannessa Satakunnan paikallisderbyssä.

Lue lisää
Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Porilaisjoukkue saneli Lappeenrannan Vanhiksella pelatun ottelun tahdin ja pelasi pisteet taskuunsa varmoin elkein. Kotijoukkue onnistui rakentamaan vain 11:sta kolmostilannetta Pesäkarhujen 37:ää vastaa.

Lue lisää