Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille makea voitto

Pesäkarhuille makea voitto

Porissa pelattu vauhdikas ensimmäinen puolivälieräottelu sai tänään jatkoa, kun Kempeleessä pelattiin toinen sarjan ottelu. Vauhtia ei Koukkupaja Areenaltakaan puuttunut kun vierasjoukkue paukutti juoksuja kenttään ja voitti ottelun jälleen puhtaasti 0-2.

Pesäkarhut sai hyvän startin otteluun ja jäikin ainoastaan kolmannessa vuoroparissa juoksuitta. Ensimäisellä vuorolla porilaiset johtivat ottelua jo 0-3, kun niin SUSANNA PUISTO, MARIA SUOMINEN kuin KAISA-MAIJA ROSVALL onnistuivat kotiuttamispuuhissa. Jakson lopuista juoksuista lyömäpuolella vastasi jokerikaksikko Puisto ja PINJA ARBELIUS. 

Toisessa sisävuorossaan ajotilannetta rakennellut Kempele kärsi kolmospalon, kun Rosvall nappasi pallon aivan kotipesän tuntumasta ja siirsi sen suoraan kolmosvahti EVELIINA TUOMISEN räpylään. Kahden palon tilanteessa kotijoukkue ei kyennyt enää nousemaan. Kempele jäikin ensimmäisessä jaksossa täysin vaille kolmostilanteita. 

Toinen jakso lähti Pesäkarhuilta käyntiin yhtä vahvasti kuin ensimmäinenkin. Ensimmäisen sisäpelivuoron jälkeen kotipesään on jälleen onnistunut karkaamaan kolme etenijää. Ensimmäisessäkin jaksossa juoksuja tuoneiden MILLA LINDSTRÖMIN SUSANNE OJANIEMEN lisäksi kotiin ehti EMILIA ITÄVALO. 

Kempeleen Kiri sai ensimmäisen kolmostilanteensa vasta toisessa jaksossa, mutta Pesäkarhut eivät suoneet kotijoukkueelle avausjuoksua ennen neljättä vuoroparia, jolloin REETTA TÖRMÄNEN karkasi harhaheiton turvin kotipesään. 

Pesäkarhujen ykköspalkinnon pokannut Arbelius pelasi hienon ottelun mailanvarressa, upottaen Kempeleen ulkokenttään yhteensä viisi juoksua ottelun aikana, joista kolme syntyi kunnarin arvoisella lyönnillä toisen jakson lopulla. 

- En oikein tiedä oikein mitä sanoa! Oli todella hyvä peli kokonaisuudessaan. Saatiin hyvin tilannetta ja sitä kautta juoksuja, Arbelius iloitsi. 

Vaisummin ottelua analysoi Kempeleen Kirin ykköspalkituksi valittu Törmänen, joka totesi ottelun olleen toisinto edellisestä. Sisäpeli ei lähtenyt kotijoukkueella käyntiin eikä tilannetta saatu aikaiseksi. 

- Ulkopeli oli osittain hyvää, mutta kaveri pelasi hyvää sisäpeliä niin ei mahtanut mitään, Törmänen harmitteli. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND totesi olevansa tyytyväinen toiseen puolivälierävoittoon, vaikka illan ottelussa saatiinkin Kempeleen räpylästä paljon juoksuja. Pesäkarhujen ulkopeli on pelinjohtajan mukaan hyvällä mallilla, sillä sieltä on vaikea kaverin tehdä tilanteita ja lyödä juoksuja. 

- Paljon löimme juoksuja ja teimme tilannetta. Kempeleellä pomppi pallot aika paljon ulkopelissä, ja ensimmäisellä vuorolla meillä oli hienoja karkaamisia kolmoselta. Vähän kun tipahti, niin tultiin ja käytettin hyväksi ne paikat. Mentiin menojamme sisäpelissä, Österlund sanoi. 

Kempeleen pelinjohtaja MIKA TAKALAHTI totesi lehdistötilaisuudessa, että joukkueen ulkopelin pitäisi olla sellaista, että kohdalle kun tulee pallo niin se otetaan kiinni. Illan ottelussa pelaaminen lähti huonosti pomppimaan heti alusta. Takalahden mukaan olisi tärkeää saada räpyläpeli pelaamaan jotta vastustajan on tehtävä juoksut hyvillä lyönneillä. 

- Olen oikein tyytyväinen meidän ilmeeseemme, hyvä jatkaa kohti perjantaita ja kotiottelua, Österlund iloitsi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää
Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesäkarhut kohtasi perjantai-illan ottelussa viimeviikkoisen lappeenrantalaisen vastustajansa Pesä Ysit, tällä kertaa sateisella kotikentällään, Erku-Areenalla. Ottelu päättyi odotetusti ennakkosuosikki Pesäkarhujen voittoon.

Lue lisää
Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina Pesäkarhujen vieraaksi matkustaa Lappeenrannasta Pesä Ysit, joka otti keskiviikon ottelussaan Mynämäkeä vastaan kauden avausvoittonsa.

Lue lisää
Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Pesäkarhut päätti kolmen ottelun vieraspeliputkensa Pihkalan kentällä Hyvinkäällä. Ottelu oli jatkoa kahdelle voitokkaalle vierasottelulle, ja porilaiset pääsivät lähtemään myös Hyvinkäältä kotimatkalle täysi pistepotti matkassaan.

Lue lisää
Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhut nappasi pisteet Poriin selvin lukemin kauden kolmannessa Satakunnan paikallisderbyssä.

Lue lisää
Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Porilaisjoukkue saneli Lappeenrannan Vanhiksella pelatun ottelun tahdin ja pelasi pisteet taskuunsa varmoin elkein. Kotijoukkue onnistui rakentamaan vain 11:sta kolmostilannetta Pesäkarhujen 37:ää vastaa.

Lue lisää