Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille makea voitto

Pesäkarhuille makea voitto

Porissa pelattu vauhdikas ensimmäinen puolivälieräottelu sai tänään jatkoa, kun Kempeleessä pelattiin toinen sarjan ottelu. Vauhtia ei Koukkupaja Areenaltakaan puuttunut kun vierasjoukkue paukutti juoksuja kenttään ja voitti ottelun jälleen puhtaasti 0-2.

Pesäkarhut sai hyvän startin otteluun ja jäikin ainoastaan kolmannessa vuoroparissa juoksuitta. Ensimäisellä vuorolla porilaiset johtivat ottelua jo 0-3, kun niin SUSANNA PUISTO, MARIA SUOMINEN kuin KAISA-MAIJA ROSVALL onnistuivat kotiuttamispuuhissa. Jakson lopuista juoksuista lyömäpuolella vastasi jokerikaksikko Puisto ja PINJA ARBELIUS. 

Toisessa sisävuorossaan ajotilannetta rakennellut Kempele kärsi kolmospalon, kun Rosvall nappasi pallon aivan kotipesän tuntumasta ja siirsi sen suoraan kolmosvahti EVELIINA TUOMISEN räpylään. Kahden palon tilanteessa kotijoukkue ei kyennyt enää nousemaan. Kempele jäikin ensimmäisessä jaksossa täysin vaille kolmostilanteita. 

Toinen jakso lähti Pesäkarhuilta käyntiin yhtä vahvasti kuin ensimmäinenkin. Ensimmäisen sisäpelivuoron jälkeen kotipesään on jälleen onnistunut karkaamaan kolme etenijää. Ensimmäisessäkin jaksossa juoksuja tuoneiden MILLA LINDSTRÖMIN SUSANNE OJANIEMEN lisäksi kotiin ehti EMILIA ITÄVALO. 

Kempeleen Kiri sai ensimmäisen kolmostilanteensa vasta toisessa jaksossa, mutta Pesäkarhut eivät suoneet kotijoukkueelle avausjuoksua ennen neljättä vuoroparia, jolloin REETTA TÖRMÄNEN karkasi harhaheiton turvin kotipesään. 

Pesäkarhujen ykköspalkinnon pokannut Arbelius pelasi hienon ottelun mailanvarressa, upottaen Kempeleen ulkokenttään yhteensä viisi juoksua ottelun aikana, joista kolme syntyi kunnarin arvoisella lyönnillä toisen jakson lopulla. 

- En oikein tiedä oikein mitä sanoa! Oli todella hyvä peli kokonaisuudessaan. Saatiin hyvin tilannetta ja sitä kautta juoksuja, Arbelius iloitsi. 

Vaisummin ottelua analysoi Kempeleen Kirin ykköspalkituksi valittu Törmänen, joka totesi ottelun olleen toisinto edellisestä. Sisäpeli ei lähtenyt kotijoukkueella käyntiin eikä tilannetta saatu aikaiseksi. 

- Ulkopeli oli osittain hyvää, mutta kaveri pelasi hyvää sisäpeliä niin ei mahtanut mitään, Törmänen harmitteli. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND totesi olevansa tyytyväinen toiseen puolivälierävoittoon, vaikka illan ottelussa saatiinkin Kempeleen räpylästä paljon juoksuja. Pesäkarhujen ulkopeli on pelinjohtajan mukaan hyvällä mallilla, sillä sieltä on vaikea kaverin tehdä tilanteita ja lyödä juoksuja. 

- Paljon löimme juoksuja ja teimme tilannetta. Kempeleellä pomppi pallot aika paljon ulkopelissä, ja ensimmäisellä vuorolla meillä oli hienoja karkaamisia kolmoselta. Vähän kun tipahti, niin tultiin ja käytettin hyväksi ne paikat. Mentiin menojamme sisäpelissä, Österlund sanoi. 

Kempeleen pelinjohtaja MIKA TAKALAHTI totesi lehdistötilaisuudessa, että joukkueen ulkopelin pitäisi olla sellaista, että kohdalle kun tulee pallo niin se otetaan kiinni. Illan ottelussa pelaaminen lähti huonosti pomppimaan heti alusta. Takalahden mukaan olisi tärkeää saada räpyläpeli pelaamaan jotta vastustajan on tehtävä juoksut hyvillä lyönneillä. 

- Olen oikein tyytyväinen meidän ilmeeseemme, hyvä jatkaa kohti perjantaita ja kotiottelua, Österlund iloitsi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää
Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa.

Lue lisää