Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Kolmas välieräottelu päättyi Pesäkarhujen juhlintaan, kun Manse PP kaatui jälleen puhtaasti 2-0. Kolmannella otteluvoitolla Pesäkarhut etenee finaaleihin, jossa vastaan asettuu Jyväskylän Kirittäret. 

Pesäkarhut aloittaa ottelun vahvasti ja pääseekin niskan päälle ja 2-0 johtoon ensimmäisessä vuorossa. Hyvä ulkopeli ja sakkaukset sisäpelissä katkaisee molempien joukkueiden sisävuorot lyhyeen. Mansen ajolähdön Pesäkarhut purkaa hienosti paloihin eikä vierasjoukkue saa pistetiliä auki. Pesäkarhujen kotiutuksissa onnistuivat ensimmäisessä jaksossa Susanne Ojaniemen lisäksi Emilia Linna ja Susanna Puisto. 

Tauon jälkeen Manse ei saa pakkaansa kasaan, vaan Pesäkarhut takoo itselleen 6-0 johtolukemat, joista kolme syntyi Kaisa-Maija Rosvallin iskiessä kunnarin kenttään ja hänen edellään Maria Suominen ja Milla Lindström etenivät kotipesään. 

Manse PP pääsee nejännen vuoroparin aloittavassa vuorossa tekemään otteluun avausjuoksunsa, mutta vauhti ei riitä kunnon kiriin. Manse jääkin jälleen Pesäkarhujen jalkoihin porilaisten kotikentällä. 

Mansen lukkari Senni Sallinen saa ottelussa vierasjoukkueen ykköspalkinnon ja toteaakin tylyn totuuden, ettei ottelua voi voittaa, jos ei tee juoksuja. 

- Päällimmäisenä pettynyt olo. Tänään oli kaveri parempi ja jos 3-0 vie sarjan, niin parempi sen voitti, Sallinen harmittelee. 

Pesäkarhujen ykköspalkinnon nappasi Rosvall ja kehuukin jälleen Pesäkarhujen hyvää ulkopeliä. Joukkueen sisäpelistä Rosvall löysi virheitä, jotka hiomalla pois on joukkue entistä vahvempi. 

- Kyllä me hyvä peli pelattiin, virheistä huolimatta, Rosvall iloitsee ja kiittelee Pesäkarhujen yleisöä, joka löysi tiensä jälleen Erku-Areenalle kannustamaan omiaan ja luomaan tunnelmaa. 

Tampereen pelinjohtaja Jarkko Pokela toteaa tulleen selväksi, että kärkijoukkueita vastaan ei pärjätä. Pokela analysoi Pesäkarhujen olleen koko sarjan ajan niskan päällä ja pelasi kauttaaltaan hyvin.

- Lämmittää mieltä, että edetään välieräsarjasta finaaliin tuloksellisesti puhtain paperein. Sisäpelissä saatiin välillä Mansen kanssa kilpailla, kumpi töhöili enemmän, mutta se kuuluu tähän, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund naurahtaa. 

Österlund nostaa vielä esiin Pesäkarhujen hyvää ulkopeliä, jossa jokainen osa-alue toimii tasapainoisesti yhteen. Pienen tauon jälkeen ottelut jatkuvat ja todellinen taistelu kultamitalista alkaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja

Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää