Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Pesäkarhut Superpesiksen finaaleihin

Kolmas välieräottelu päättyi Pesäkarhujen juhlintaan, kun Manse PP kaatui jälleen puhtaasti 2-0. Kolmannella otteluvoitolla Pesäkarhut etenee finaaleihin, jossa vastaan asettuu Jyväskylän Kirittäret. 

Pesäkarhut aloittaa ottelun vahvasti ja pääseekin niskan päälle ja 2-0 johtoon ensimmäisessä vuorossa. Hyvä ulkopeli ja sakkaukset sisäpelissä katkaisee molempien joukkueiden sisävuorot lyhyeen. Mansen ajolähdön Pesäkarhut purkaa hienosti paloihin eikä vierasjoukkue saa pistetiliä auki. Pesäkarhujen kotiutuksissa onnistuivat ensimmäisessä jaksossa Susanne Ojaniemen lisäksi Emilia Linna ja Susanna Puisto. 

Tauon jälkeen Manse ei saa pakkaansa kasaan, vaan Pesäkarhut takoo itselleen 6-0 johtolukemat, joista kolme syntyi Kaisa-Maija Rosvallin iskiessä kunnarin kenttään ja hänen edellään Maria Suominen ja Milla Lindström etenivät kotipesään. 

Manse PP pääsee nejännen vuoroparin aloittavassa vuorossa tekemään otteluun avausjuoksunsa, mutta vauhti ei riitä kunnon kiriin. Manse jääkin jälleen Pesäkarhujen jalkoihin porilaisten kotikentällä. 

Mansen lukkari Senni Sallinen saa ottelussa vierasjoukkueen ykköspalkinnon ja toteaakin tylyn totuuden, ettei ottelua voi voittaa, jos ei tee juoksuja. 

- Päällimmäisenä pettynyt olo. Tänään oli kaveri parempi ja jos 3-0 vie sarjan, niin parempi sen voitti, Sallinen harmittelee. 

Pesäkarhujen ykköspalkinnon nappasi Rosvall ja kehuukin jälleen Pesäkarhujen hyvää ulkopeliä. Joukkueen sisäpelistä Rosvall löysi virheitä, jotka hiomalla pois on joukkue entistä vahvempi. 

- Kyllä me hyvä peli pelattiin, virheistä huolimatta, Rosvall iloitsee ja kiittelee Pesäkarhujen yleisöä, joka löysi tiensä jälleen Erku-Areenalle kannustamaan omiaan ja luomaan tunnelmaa. 

Tampereen pelinjohtaja Jarkko Pokela toteaa tulleen selväksi, että kärkijoukkueita vastaan ei pärjätä. Pokela analysoi Pesäkarhujen olleen koko sarjan ajan niskan päällä ja pelasi kauttaaltaan hyvin.

- Lämmittää mieltä, että edetään välieräsarjasta finaaliin tuloksellisesti puhtain paperein. Sisäpelissä saatiin välillä Mansen kanssa kilpailla, kumpi töhöili enemmän, mutta se kuuluu tähän, Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund naurahtaa. 

Österlund nostaa vielä esiin Pesäkarhujen hyvää ulkopeliä, jossa jokainen osa-alue toimii tasapainoisesti yhteen. Pienen tauon jälkeen ottelut jatkuvat ja todellinen taistelu kultamitalista alkaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Pesäkarhujen ensimmäinen ottelu muita kuin oman lohkon joukkueita vastaan päättyi tälläkin kertaa voittoon, tosin kotijoukkue ei päässyt illan ottelussa aivan niin helpolla pohjoisen kilpasiskojensa laittaessa kapuloita rattaisiin.

Lue lisää
Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Heinäkuun ensimmäisessä ottelussa Pesäkarhut kohtaa ensimmäistä kertaa oman runkosarjalohkonsa ulkopuolisen joukkueen, kun Kempeleen Kiri matkaa pohjoisesta haastamaan porilaiset Erku-Areenalla.

Lue lisää
Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää