Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kirittäret haki kotiedun Porista

Kirittäret haki kotiedun Porista

Ensimmäinen finaali Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen Kirittärien voittoon. Kotiutuslyöntikisaan asti venynyt ottelu tarjosi viihdettä koko illaksi. 

Pesäkarhut aloitti ottelun räjähdysmäisellä energialla ja hallitsi koko ensimmäistä jaksoa. Kirittärien etenijät pidettiin tiukasti poissa kentältä ja oma sisäpeli kulki mukavasti. Kotiutuksissa Pesäkarhut onnistui ensimmäisellä jaksolla neljästi, kun EMILIA LINNA, SUSANNE OJANIEMI ja SUSANNA PUISTO löivät juoksuja nimiinsä. 

Toisessa jaksossa Kirittäret parantaa otettaan pelistä ja saa puristettua jaksovoiton, kun SIRI ESKOLA lyö sekä EMMA KÖRKÖN että MARJUKKA URPELAISEN kotiin. Henna Jukan ensimmäisessä vuorossa tuoma juoksu jää joukkueen ainoaksi ja ottelu etenee supervuoropariin. 

Pesäkarhut saa hyvin napattua vierailijoiden kotiutusyritykset pois, mutta Kirittäret saa kuin saakin puristettua yhden juoksun porilaisten ulkokentästä. Pesäkarhut kuitenkin pääsee tasoittamaan tilanteen ja ottelu ratkaistaan kotiutuslyöntikisassa. 

Kotareissa Kirittäret lyö jälleen ensin ja onnistuukin lyömään kolme etenijää juoksun arvoisesti kotiin. Pesäkarhujen takaa-ajo jää hitusen vajaaksi, kun etenijöistä vain Emilia Itävalo ja Juka ehtivät kotipesään ennen palloa. 

Kirittärien ykköspalkittu Eskola toteaa, että pelin alku meni Kirittärillä jännityksen piikkiin. Eskola on tyytyväinen siihen, kuinka hyvin maila osui palloon ottelun aikana mutta kehuu myös, että Porin ulkokenttä napsi lyönnit tehokkaasti myös pois. 

- Ensimmäinen jakso oli todella upeaa ja toinenkin jakso alkoi hyvin, mutta sitten päästettiin kaveri mukaan peliin, Pesäkarhujen ykköspalkinnon saanut Itävalo pohtii ottelun kulkua. 

Kolmostilanteet ottelussa meni Pesäkarhuille 21-12 ja Itävalo toteaakin joukkueen saaneen hyvin painetta aikaiseksi. 

Vierasjoukkueen pelinjohtaja NALLE VILJANEN toteaa, että vaikka Kirittärien keppi ei osunut palloon, oli peli todella hyvää. Kirittärien pää kestää Viljasen mukaan vaikeat paikat hyvin, ja joukkue pääsi jälleen vaikeuksien kautta voittoon. 

Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND analysoi, että ainoa asia mikä ottelusta jäi uupumaan, oli voitto. 

- Pelattiin hyvä peli sekä sisällä että ulkona ja olimme valmistautuneet hyvin. Sarja on nyt auki ja mennään lauantaina kohti Jyväskylää, Österlund sanoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää