Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

 

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Räjähtävän lähdön edelliseen otteluun ottanut Pesäkarhut aloitti tämänpäiväisen ottelun rauhallisemmalla energialla. Kotikentällään pelannut Kirittäretkään ei lähtenyt erityisen sähäkkään hyökkäykseen.

Vaikka molempien ulkopeli tuntui toimivan lähes moitteettomasti, ei Pesäkarhut tahtonut saada sisäpeliään rullaamaan ensimmäisellä jaksolla lainkaan. Ensimmäinen juoksu syntyi vierasjoukkueelle harhaheiton turvin ja 1-2 johtoon Pesäkarhut siirtyi, kun SUSANNA PUISTO kotiutti EMILIA LINNAN.

Hetken johtoasema ei kuitenkaan riittänyt pitämään hurmosta yllä, kun Kirittärien SIRI ESKOLA onnistui kotiutuksissa neljästi, ratkaisten ensimmäisen jakson kotijoukkueen hyväksi.

Toinen jakso eteni aina kolmanteen vuoropariin asti juoksuttomana, kunnes Pesäkarhujen lyöjäjokeri jälleen onnistui ja voitti jakson joukkueelleen, hienosti ottelussa suoriutuneen EMILIA ITÄVALON ampaistessa kotipesään. Pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND haastoi paloksi tuomitun juoksun ja videotarkistuksen jälkeen tuomio muutettiin Pesäkarhujen hyväksi 0-1.

Supervuoroparissa Pesäkarhut onnistuu tasoittamaan, kun nihkeästi kentälle päästetyt HENNA JUKA ja MILLA LINDSTRÖM tuovat juoksut kotipesään. Kotiutuslyöntikisassa Kirittärien heittokäsi on kuitenkin aavistuksen terävämpi ja otteluvoitto jää Jyväskylälle.

Pesäkarhujen ykköspalkittu Itävalo harmittelee, että ensimmäinen jakso oli porilaisilta hieman nihkeää pelaamista, mutta onneksi toisella jaksolla peli lähti pyörimään.

- Tilannetta olisi voitu tehdä enemmänkin. Ulkona tuli hieman virheitä, eikä pelattu omalla tasolla. Silti meni näin tiukaksi, niin hyvät fiilikset lähteä huomiseen, Itävalo kertoo.

Sekä Itävalo että pelinjohtaja Österlund toteavat, että finaalisarjan tämänhetkinen tilanne ei muuta joukkueen suhtautumista huomiseen otteluun: kolme voittoa pitää ottaa, jokainen peli on uusi peli ja jokainen jakso on uusi jakso.

- Muutenkin pitää kolme kertaa tässä sarjassa voittaa, Itävalo summaa.

Kirittärien ykköspalkinnon pokannut EMMA KÖRKKÖ toteaa Jyväskylän saaneen enemmän sisäpeliään enemmän auki keskiviikon otteluun verrattuna. Hän harmittelee, että omien virheiden takia Pesäkarhut saivat napattua kotijoukkueelta räpylästä juoksuja.

- Jaksopeli oli ihan jännittävää, Körkkö naurahtaa.

Sekä Österlund että Kirittärien NALLE VILJANEN toteaa joukkueiden erojen olevan pieniä. Myös Kirittäret lähtee huomiseen vierasotteluun sillä mentaliteetilla, että liian pitkälle ei saa miettiä, sillä vastustaja on osoittanut että osaa pelata.

- Tappio tietenkin kirpaisee, mutta liian paljon se ei saa kirpaista. Tässä on aika vähän tunteja siihen, että seuraavaksi pelataan. Pyritään voittamaan huominen peli ja katsotaan sen jälkeen, missä ollaan, Österlund toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut vastaan Jussittaret Superpesisottelu Erku-Areenalla tarjosi laadukasta pesisviihdettä aurinkoiseen perjantai-iltaan.

Lue lisää
Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina 10.7. Pesäkarhut kohtaa kotikentällään Erku-Areenalla Seinäjoen Maila-Jussit. Ottelu on porilaisten kolmas pohjoisen lohkon joukkueita vastaan.

Lue lisää
Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Keskiviikko-illan superpesisottelu Mynämäella päättyi porilaisten voittoon, kun Pesäkarhut löivät taululle ottelun aikana 3-14 yhteislukemat.

Lue lisää
Pesäkarhuille makea voitto

Pesäkarhuille makea voitto

Sunnuntai-illan odotettu huippuottelu Lapualla venyi aina kotiutusjuoksukilpailuun saakka. Tasainen jännitysnäytelmä päättyi Pesäkarhujen voitonjuhlaan, kun kapteeni Susanna Puisto kotiutti etenjäparinsa Henna Jukan kotipesään.

Lue lisää
Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Pesäkarhujen ensimmäinen ottelu muita kuin oman lohkon joukkueita vastaan päättyi tälläkin kertaa voittoon, tosin kotijoukkue ei päässyt illan ottelussa aivan niin helpolla pohjoisen kilpasiskojensa laittaessa kapuloita rattaisiin.

Lue lisää
Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Heinäkuun ensimmäisessä ottelussa Pesäkarhut kohtaa ensimmäistä kertaa oman runkosarjalohkonsa ulkopuolisen joukkueen, kun Kempeleen Kiri matkaa pohjoisesta haastamaan porilaiset Erku-Areenalla.

Lue lisää