Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

 

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Räjähtävän lähdön edelliseen otteluun ottanut Pesäkarhut aloitti tämänpäiväisen ottelun rauhallisemmalla energialla. Kotikentällään pelannut Kirittäretkään ei lähtenyt erityisen sähäkkään hyökkäykseen.

Vaikka molempien ulkopeli tuntui toimivan lähes moitteettomasti, ei Pesäkarhut tahtonut saada sisäpeliään rullaamaan ensimmäisellä jaksolla lainkaan. Ensimmäinen juoksu syntyi vierasjoukkueelle harhaheiton turvin ja 1-2 johtoon Pesäkarhut siirtyi, kun SUSANNA PUISTO kotiutti EMILIA LINNAN.

Hetken johtoasema ei kuitenkaan riittänyt pitämään hurmosta yllä, kun Kirittärien SIRI ESKOLA onnistui kotiutuksissa neljästi, ratkaisten ensimmäisen jakson kotijoukkueen hyväksi.

Toinen jakso eteni aina kolmanteen vuoropariin asti juoksuttomana, kunnes Pesäkarhujen lyöjäjokeri jälleen onnistui ja voitti jakson joukkueelleen, hienosti ottelussa suoriutuneen EMILIA ITÄVALON ampaistessa kotipesään. Pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND haastoi paloksi tuomitun juoksun ja videotarkistuksen jälkeen tuomio muutettiin Pesäkarhujen hyväksi 0-1.

Supervuoroparissa Pesäkarhut onnistuu tasoittamaan, kun nihkeästi kentälle päästetyt HENNA JUKA ja MILLA LINDSTRÖM tuovat juoksut kotipesään. Kotiutuslyöntikisassa Kirittärien heittokäsi on kuitenkin aavistuksen terävämpi ja otteluvoitto jää Jyväskylälle.

Pesäkarhujen ykköspalkittu Itävalo harmittelee, että ensimmäinen jakso oli porilaisilta hieman nihkeää pelaamista, mutta onneksi toisella jaksolla peli lähti pyörimään.

- Tilannetta olisi voitu tehdä enemmänkin. Ulkona tuli hieman virheitä, eikä pelattu omalla tasolla. Silti meni näin tiukaksi, niin hyvät fiilikset lähteä huomiseen, Itävalo kertoo.

Sekä Itävalo että pelinjohtaja Österlund toteavat, että finaalisarjan tämänhetkinen tilanne ei muuta joukkueen suhtautumista huomiseen otteluun: kolme voittoa pitää ottaa, jokainen peli on uusi peli ja jokainen jakso on uusi jakso.

- Muutenkin pitää kolme kertaa tässä sarjassa voittaa, Itävalo summaa.

Kirittärien ykköspalkinnon pokannut EMMA KÖRKKÖ toteaa Jyväskylän saaneen enemmän sisäpeliään enemmän auki keskiviikon otteluun verrattuna. Hän harmittelee, että omien virheiden takia Pesäkarhut saivat napattua kotijoukkueelta räpylästä juoksuja.

- Jaksopeli oli ihan jännittävää, Körkkö naurahtaa.

Sekä Österlund että Kirittärien NALLE VILJANEN toteaa joukkueiden erojen olevan pieniä. Myös Kirittäret lähtee huomiseen vierasotteluun sillä mentaliteetilla, että liian pitkälle ei saa miettiä, sillä vastustaja on osoittanut että osaa pelata.

- Tappio tietenkin kirpaisee, mutta liian paljon se ei saa kirpaista. Tässä on aika vähän tunteja siihen, että seuraavaksi pelataan. Pyritään voittamaan huominen peli ja katsotaan sen jälkeen, missä ollaan, Österlund toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää