Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

Pesäkarhuille jälleen kirvelevä tappio

 

Toinen finaalisarjan ottelu venyi niin ikään kotiutuslyöntikilpailuihin. Jännittävän ottelun lopussa Kirittäret kuitenkin veti pidemmän korren ja nappasi toisen otteluvoiton Pesäkarhuilta.

Räjähtävän lähdön edelliseen otteluun ottanut Pesäkarhut aloitti tämänpäiväisen ottelun rauhallisemmalla energialla. Kotikentällään pelannut Kirittäretkään ei lähtenyt erityisen sähäkkään hyökkäykseen.

Vaikka molempien ulkopeli tuntui toimivan lähes moitteettomasti, ei Pesäkarhut tahtonut saada sisäpeliään rullaamaan ensimmäisellä jaksolla lainkaan. Ensimmäinen juoksu syntyi vierasjoukkueelle harhaheiton turvin ja 1-2 johtoon Pesäkarhut siirtyi, kun SUSANNA PUISTO kotiutti EMILIA LINNAN.

Hetken johtoasema ei kuitenkaan riittänyt pitämään hurmosta yllä, kun Kirittärien SIRI ESKOLA onnistui kotiutuksissa neljästi, ratkaisten ensimmäisen jakson kotijoukkueen hyväksi.

Toinen jakso eteni aina kolmanteen vuoropariin asti juoksuttomana, kunnes Pesäkarhujen lyöjäjokeri jälleen onnistui ja voitti jakson joukkueelleen, hienosti ottelussa suoriutuneen EMILIA ITÄVALON ampaistessa kotipesään. Pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND haastoi paloksi tuomitun juoksun ja videotarkistuksen jälkeen tuomio muutettiin Pesäkarhujen hyväksi 0-1.

Supervuoroparissa Pesäkarhut onnistuu tasoittamaan, kun nihkeästi kentälle päästetyt HENNA JUKA ja MILLA LINDSTRÖM tuovat juoksut kotipesään. Kotiutuslyöntikisassa Kirittärien heittokäsi on kuitenkin aavistuksen terävämpi ja otteluvoitto jää Jyväskylälle.

Pesäkarhujen ykköspalkittu Itävalo harmittelee, että ensimmäinen jakso oli porilaisilta hieman nihkeää pelaamista, mutta onneksi toisella jaksolla peli lähti pyörimään.

- Tilannetta olisi voitu tehdä enemmänkin. Ulkona tuli hieman virheitä, eikä pelattu omalla tasolla. Silti meni näin tiukaksi, niin hyvät fiilikset lähteä huomiseen, Itävalo kertoo.

Sekä Itävalo että pelinjohtaja Österlund toteavat, että finaalisarjan tämänhetkinen tilanne ei muuta joukkueen suhtautumista huomiseen otteluun: kolme voittoa pitää ottaa, jokainen peli on uusi peli ja jokainen jakso on uusi jakso.

- Muutenkin pitää kolme kertaa tässä sarjassa voittaa, Itävalo summaa.

Kirittärien ykköspalkinnon pokannut EMMA KÖRKKÖ toteaa Jyväskylän saaneen enemmän sisäpeliään enemmän auki keskiviikon otteluun verrattuna. Hän harmittelee, että omien virheiden takia Pesäkarhut saivat napattua kotijoukkueelta räpylästä juoksuja.

- Jaksopeli oli ihan jännittävää, Körkkö naurahtaa.

Sekä Österlund että Kirittärien NALLE VILJANEN toteaa joukkueiden erojen olevan pieniä. Myös Kirittäret lähtee huomiseen vierasotteluun sillä mentaliteetilla, että liian pitkälle ei saa miettiä, sillä vastustaja on osoittanut että osaa pelata.

- Tappio tietenkin kirpaisee, mutta liian paljon se ei saa kirpaista. Tässä on aika vähän tunteja siihen, että seuraavaksi pelataan. Pyritään voittamaan huominen peli ja katsotaan sen jälkeen, missä ollaan, Österlund toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää