Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voitti kolmannen finaalin

Pesäkarhuille voitti kolmannen finaalin

Kirittäret oli valmiita juhlimaan mestaruutta Porissa, mutta karhunkämmen löi ja Pesäkarhut näytti että siltä löytyy vielä taistelutahtoa. Kannustavan kotiyleisön edessä porilaisjoukkue katkaisi Kirittärien voittoputken suoraan kahdessa jaksossa ja siirsi ottelusarjan ratkaisua viikolla.

Pesäkarhut lähti otteluun heti hyvällä peli-ilmeellä. PINJA ARBELIUS avaa ottelun pistetilin upealla läpilyönnillään siirtäen sekä MILLA LINDSTRÖMIN ja NOORA MATIKAN kotipesän suojiin. Vaikka SIRI ESKOLA onnistuu kotiuttamaan VENLA KARTTUSEN, ei se riitä pysäyttämään Pesäkarhujen hurmosta.

Pesäkarhujen ulkopelikoneisto toimii jälleen upeasti ja SUSANNE OJANIEMEN tärkeän toisen vuoron kopin lisäksi joukkueelta nähtiin läpi kentän hienoja suorituksia. Myös tukossa ollut sisäpeli aukeaa illan ottelussa ja Pesäkarhut voittaa ensimmäisen jakson 5-1.

Toisen jakson aloittavalla vuorolla Kirittärien CAMILLA KIRSILÄ lyö 1-0 tilanteessa lähes kunnarin arvoisen lyönnin, mutta Pesäkarhujen ulkokenttä venyy erinomaiseen suoritukseen. Kirsilä palaa kolmospesälle kolmosvahti EVELIINA TUOMISEN napatessa pallon tiukasti räpylään. Tilanteessa Pesäkarhujen lukkari Matikka intoutuu tuulettamaan suoritusta hieman liikaa ja hänelle napsahtaa keltainen kortti epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Jakson aikana joukkueidensa kaikki lyödyt juoksut hoitaa jokerit SUSANNA PUISTO ja Eskola. 3-1 tilanteessa Kirittäret onnistuu tasoittamaan juoksut 3-3, mutta johtoon Pesäkarhut ei vierailijoita enää päästä, kun etukentän tehonainen KAISA-MAIJA ROSVALL tulee väliin. Toinen jakso päättyy tasapeliin ja siten Pesäkarhut voittaa ottelun 1-0 jaksovoitoin.

Ykköspalkinnon kotijoukkueelta saanut Lindström toteaa, että ottelusarjassa henkilökohtaiset suoritukset ovat olleet nousujohteisia. Edellisestä ottelusta joukkue mietti mitä voidaan parantaa ja tähän päivään Pesäkarhut löysivätkin aivan uuden vireen, joka jatkui koko ottelun ajan.

- Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonloppuna, Lindström iloitsee.

Kirittärien ykköspalkinnon nappasi niin ikään jokerin paikalla pelaava Kirsilä, joka harmittelee, ettei nähnyt kolmoselle lentävää palloa, joka katkaisi etenijän kunnarihaaveet.

- Pienestä jäi kiinni. Pori oli tänään tuon verran parempi, Kirsilä toteaa.

Pelinjohtaja NALLE VILJANEN myöntää myös Porin olleen parempi ja että tänään Kirittärien lyönti ei osunut keskelle keppiä. Sisäpeliongelmista aiemmissa otteluissa kärsineen Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND on tyytyväinen, että nyt vapaat lyönnit alkoivat tippumaan kenttään.

- Vaikka olemme juoksuja lyöneetkin, niin ne ovat olleet kovan työn takana. Pinjalta tänään pirun hieno avauslyönti, myös Puisto ja Lindström onnistuivat hyvin. Se antaa happea pelaamiselle, Österlund kehuu.

Pelinjohtaja toteaa Pesäkarhujen lähteneen heti ensimmäisestä ottelusta laittamaan kaikki peliin, mutta tänään siirryttiin sanoista tekoihin. Päättyneen ottelun jälkeen joukkue palauttelee ja huilaa hetken jonka jälkeen ensi viikonloppuna jatketaan finaalisarjaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää