Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Ensimmäiset kolme finaalisarjan ottelua pelattiin melko tiheään tahtiin viiden päivän sisään. Tulevaan viikonloppuun joukkueet ovat kuitenkin saaneet valmistautua rauhassa koko arkiviikon ajan.

- Maanantaina ja tiistai meni levätessä ja keskiviikosta lähtien olemme taas treenanneet. Tässä vaiheessa ei nyt enää tule mukaan mitään uusia juttuja, Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND avaa kuluneen viikon ohjelmaa.

- Viikko on mennyt mukavasti myös töiden ja opiskelun parissa. On ollut hyvä, että on ollut muutakin tekemistä, niin aika on mennyt nopeammin. Pari päivää tässä on kuitenkin kerennyt jo alkaa odottaa viikonloppua kovasti, Pesäkarhujen SUSANNE OJANIEMI kertoo välipäivistä.

Pesäkarhut lähtee kauden viimeiseen viikonloppuun innokkain, mutta haikein tunnelmin.

- Meillä on ollut tällä kaudella niin kivaa, koko talvi ja kesä. Jokainen vuosi on kuitenkin aina erilainen ja tämä vuosi on ollut erityisen ihana, Ojaniemi hehkuttaa, mutta toteaa myös, että haikeista tunnelmista huolimatta on mahtavaa päästä pelaamaan vielä kauden viimeistä viikonloppua.

Kolme ensimmäistä finaaliottelua ovat jokainen olleet tiukkaa taistoa, eikä yksikään voitto ole tullut kummallekaan joukkueelle helposti.

- Nämä ovat kaikki olleet todella tasaisia pelejä, ja tällä hetkellä sarja voisi olla miten vain. Pelasimme oman parhaimman pelimme sunnuntaina, kun voitimme. Se, että pelaamme parhaita otteluitamme ei silti tarkoita, että voitto tulisi, nämä ottelut ovat olleet niin tiukkoja, Sami Österlund pohtii finaalisarjan tilannetta.

Kirittärien ensimmäinen mahdollisuus katkaista finaalisarja kaatui Erku-Areenalla, kun Pesäkarhut näytti kyntensä kotikentällään ja toi itsensä tärkeällä otteluvoitolla takaisin mukaan mestaruuskamppailuun. Jyväskyläläiset ovatkin nyt varmasti kovan paikan edessä, sillä toinen mahdollisuus viedä mestaruus on kotikentällä Hippoksella. Jos Pesäkarhut pistää kuitenkin kapuloita rattaisiin ja tuovat otteluvoitot tasoihin 2-2, viimeinen ja ratkaiseva peli pelataan taas Porissa, Pesäkarhujen eläväisen ja kannustavan kotiyleisön edessä. Ja porilainen kotiyleisö onkin varmasti valmis kantamaan kortensa kekoon Pesäkarhujen puolesta, kuten voitokkaassa 3. finaaliottelussa nähtiin.

- Viime sunnuntaina meidän kotikenttämme tunnelma oli aivan katossa. Yleisö tuntui nauttivan pelistä niin paljon, että se vaikutti myös itseeni, Ojaniemi iloitsee ja kertoo myös arvostavansa Pesäkarhujen faneja suuresti, - On ollut upeaa nähdä kuinka paljon katsojia meidän otteluissamme on ja kuinka läsnä he ovat. Monet tulevat otteluiden jälkeen juttelemaan ja kannustamaan. Tuntuu siltä, että meidän fanimme eivät vain käy otteluissa, vaan oikeasti elävät mukana tässä touhussa.

Viikonloppuna on siis luvassa viimeinen rutistus joukkueen lisäksi myös faneille. Lauantaina Pesäkarhujen fanijoukot suuntaavat Jyväskylään Hippokselle viemään 4. finaaliotteluun porilaisen tunnelman myös vieraskentälle ja onnistumisten osuessa kohdalleen Pesäkarhut -fanit pääsevät vielä kannustamaan joukkuettaan kotikentällään kaikkien aikojen finaaliottelussa sunnuntaina, kun Suomen mestaruus viimeistään ratkeaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut vastaan Jussittaret Superpesisottelu Erku-Areenalla tarjosi laadukasta pesisviihdettä aurinkoiseen perjantai-iltaan.

Lue lisää
Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina 10.7. Pesäkarhut kohtaa kotikentällään Erku-Areenalla Seinäjoen Maila-Jussit. Ottelu on porilaisten kolmas pohjoisen lohkon joukkueita vastaan.

Lue lisää
Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Tunnerikas voitto tuliaisiksi Mynämäeltä

Keskiviikko-illan superpesisottelu Mynämäella päättyi porilaisten voittoon, kun Pesäkarhut löivät taululle ottelun aikana 3-14 yhteislukemat.

Lue lisää
Pesäkarhuille makea voitto

Pesäkarhuille makea voitto

Sunnuntai-illan odotettu huippuottelu Lapualla venyi aina kotiutusjuoksukilpailuun saakka. Tasainen jännitysnäytelmä päättyi Pesäkarhujen voitonjuhlaan, kun kapteeni Susanna Puisto kotiutti etenjäparinsa Henna Jukan kotipesään.

Lue lisää
Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Pesäkarhujen ensimmäinen ottelu muita kuin oman lohkon joukkueita vastaan päättyi tälläkin kertaa voittoon, tosin kotijoukkue ei päässyt illan ottelussa aivan niin helpolla pohjoisen kilpasiskojensa laittaessa kapuloita rattaisiin.

Lue lisää
Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Pesäkarhut kohtaa perjantaina Kempeleen

Heinäkuun ensimmäisessä ottelussa Pesäkarhut kohtaa ensimmäistä kertaa oman runkosarjalohkonsa ulkopuolisen joukkueen, kun Kempeleen Kiri matkaa pohjoisesta haastamaan porilaiset Erku-Areenalla.

Lue lisää