Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Pesäkarhujen finaalit jatkuvat lauantaina Jyväskylässä

Viikonloppuna ratkeaa naisten Superpesiksen mestaruus. Pesäkarhut ja Jyväskylän Kirittäret jatkaa finaalisarjaansa ensin 4. finaaliottelulla Jyväskylässä lauantaina 14.9. ja sen jälkeen tarvittaessa 5. finaaliottelulla Erku-Areenalla Porissa sunnuntaina 15.9.

Ensimmäiset kolme finaalisarjan ottelua pelattiin melko tiheään tahtiin viiden päivän sisään. Tulevaan viikonloppuun joukkueet ovat kuitenkin saaneet valmistautua rauhassa koko arkiviikon ajan.

- Maanantaina ja tiistai meni levätessä ja keskiviikosta lähtien olemme taas treenanneet. Tässä vaiheessa ei nyt enää tule mukaan mitään uusia juttuja, Pesäkarhujen pelinjohtaja SAMI ÖSTERLUND avaa kuluneen viikon ohjelmaa.

- Viikko on mennyt mukavasti myös töiden ja opiskelun parissa. On ollut hyvä, että on ollut muutakin tekemistä, niin aika on mennyt nopeammin. Pari päivää tässä on kuitenkin kerennyt jo alkaa odottaa viikonloppua kovasti, Pesäkarhujen SUSANNE OJANIEMI kertoo välipäivistä.

Pesäkarhut lähtee kauden viimeiseen viikonloppuun innokkain, mutta haikein tunnelmin.

- Meillä on ollut tällä kaudella niin kivaa, koko talvi ja kesä. Jokainen vuosi on kuitenkin aina erilainen ja tämä vuosi on ollut erityisen ihana, Ojaniemi hehkuttaa, mutta toteaa myös, että haikeista tunnelmista huolimatta on mahtavaa päästä pelaamaan vielä kauden viimeistä viikonloppua.

Kolme ensimmäistä finaaliottelua ovat jokainen olleet tiukkaa taistoa, eikä yksikään voitto ole tullut kummallekaan joukkueelle helposti.

- Nämä ovat kaikki olleet todella tasaisia pelejä, ja tällä hetkellä sarja voisi olla miten vain. Pelasimme oman parhaimman pelimme sunnuntaina, kun voitimme. Se, että pelaamme parhaita otteluitamme ei silti tarkoita, että voitto tulisi, nämä ottelut ovat olleet niin tiukkoja, Sami Österlund pohtii finaalisarjan tilannetta.

Kirittärien ensimmäinen mahdollisuus katkaista finaalisarja kaatui Erku-Areenalla, kun Pesäkarhut näytti kyntensä kotikentällään ja toi itsensä tärkeällä otteluvoitolla takaisin mukaan mestaruuskamppailuun. Jyväskyläläiset ovatkin nyt varmasti kovan paikan edessä, sillä toinen mahdollisuus viedä mestaruus on kotikentällä Hippoksella. Jos Pesäkarhut pistää kuitenkin kapuloita rattaisiin ja tuovat otteluvoitot tasoihin 2-2, viimeinen ja ratkaiseva peli pelataan taas Porissa, Pesäkarhujen eläväisen ja kannustavan kotiyleisön edessä. Ja porilainen kotiyleisö onkin varmasti valmis kantamaan kortensa kekoon Pesäkarhujen puolesta, kuten voitokkaassa 3. finaaliottelussa nähtiin.

- Viime sunnuntaina meidän kotikenttämme tunnelma oli aivan katossa. Yleisö tuntui nauttivan pelistä niin paljon, että se vaikutti myös itseeni, Ojaniemi iloitsee ja kertoo myös arvostavansa Pesäkarhujen faneja suuresti, - On ollut upeaa nähdä kuinka paljon katsojia meidän otteluissamme on ja kuinka läsnä he ovat. Monet tulevat otteluiden jälkeen juttelemaan ja kannustamaan. Tuntuu siltä, että meidän fanimme eivät vain käy otteluissa, vaan oikeasti elävät mukana tässä touhussa.

Viikonloppuna on siis luvassa viimeinen rutistus joukkueen lisäksi myös faneille. Lauantaina Pesäkarhujen fanijoukot suuntaavat Jyväskylään Hippokselle viemään 4. finaaliotteluun porilaisen tunnelman myös vieraskentälle ja onnistumisten osuessa kohdalleen Pesäkarhut -fanit pääsevät vielä kannustamaan joukkuettaan kotikentällään kaikkien aikojen finaaliottelussa sunnuntaina, kun Suomen mestaruus viimeistään ratkeaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää