Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen ykköspesisjoukkueeseen ja b-tyttöihin vahvistus Turusta

 
Pesäkarhujen ykköspesisjoukkueeseen ja b-tyttöihin vahvistus Turusta


Pesäkarhujen nuorten superpesis- ja ykköspesisjoukkueeseen liittyy syyskierrokselle uusi pelaaja, kun 17-vuotias Mia-Maria Jauhiainen tulee Poriin Turku-Pesiksestä.

Mia-Maria on pelannut alkukauden Turussa naisten superpesistä ja b-tytöissä nuorten superia. Hän on pelannut naisten joukkueessa sekä lukkarina että etenijäjokerina. Jauhiaisen sopimuksessa on myös optio kuulumisesta Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmään kaudella 2009.

- Mia-Maria tulee pelaamaan tällä kaudella b-tyttöjen ja ykköspesiksen pelit puoliksi näiden joukkueiden lukkarin Jetta Joensuun kanssa. Halusimme antaa Jauhiaiselle mahdollisuuden osoittaa kykyjään Pesäkarhuissa sekä nyt että myös tulevaisuutta
silmälläpitäen. Hänen tulonsa meille vankistaa entisestään b-tyttöjemme mahdollisuuksia taistella jopa kirkkaimmastakin mitalista nuorten superpesiksessä. Naisten superpesiksessä pelaamisesta Pesäkarhuissa jo tällä kaudella keskustelemme kauden vanhetessa, mikäli se tulee tarpeelliseksi esimerkiksi terveystilanteen johdosta. Osittain Mia-Maria tulee harjoittelemaan myös naisten joukkueen mukana, jotta superpesislukkarimme Niina Luomanen saa mahdollisuuden panostaa kevätkautta enemmän myös sisäpelin harjoitteluun tilanneharjoittelussamme, Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko taustoittaa siirron perusteita.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen rakentaminen kohti kautta 2009 etenee heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

- Mikäli asiat edistyvät uskomukseni mukaan, pääsemme julkistamaan alkuviikosta uusia jatkosopimuksia, Kaijansinkko vihjaisee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 B-tytöt

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää