Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Kempeleen Kiriltä kapuloita Pesäkarhujen rattaisiin

Pesäkarhut – Kempeleen Kiri 2-0 (5-1, 1-0)
Pesäkarhujen palkitut Minttu Vettenranta (I), Emilia Itävalo (II)

Pesäkarhujen ensimmäinen ottelu muita kuin oman lohkon joukkueita vastaan päättyi tälläkin kertaa voittoon, tosin kotijoukkue ei päässyt illan ottelussa aivan niin helpolla pohjoisen kilpasiskojensa laittaessa kapuloita rattaisiin. Vaikka porilaisjoukkueen peli-ilme ei ollut totutun laista, jäivät tärkeät kolme pistettä kuitenkin Pesäkarhuille.

Nopeatempoisen ottelun ensimmäisessä jaksossa nähtiin yhteensä kuusi juoksua, kolme Pesäkarhujen juoksuista tuli Go On Superjokerien päästessä vauhtiin kolmannen vuoroparin tasoittavalla vuorolla. Kaikki kolme jokeria, Roosa Törmänen, Tilda Tuomi sekä Törmäsen vain hetkeä aiemmin kotiuttanut Susanna Puisto, kukin toivat Pesäkarhujen kotipesään yhden juoksun.

Kempeleen Kiriltäkin karattiin kotipesään juoksun arvoisesti, kun Hanna Lammela eteni Tiia Valtasen lyönnillä kolmoselta ja ehti ylittää maaliviivan ennen kuin lukkari Minttu Vettenranta sai palloa haltuunsa. Vieraiden kannalta harmillisesti juoksuhanat tyrehtyivät myös yhtä nopeasti ja tauolle siirryttiin 5-1 lukemissa.

Illan ottelussa Kempele antoi Pesäkarhuille arvokkaan muistutuksen siitä, että otteluihin valmistautuminen ja oikean tunnetilan nostattaminen on pesäpallossa tärkeää. Kolmostilanteet jakautuivat ottelussa 15-14, ja toinen jakso olisi hyvin voinut päättyä KeKin juhlintaan. Vahvasta ulkopelistään tunnettu Pesäkarhut pomputteli palloa normaalia enemmän ja jakson ainokaisen juoksun toi Emilia Itävalo vapaataipaleen turvin.

- Pelattiin hyvää ulkopeliä koko ajan, ei hirveän paljon annettu ilmaiseksi. Olen tyytyväinen esitykseen, mutta olisi ollut kiva ottaa myös pari pinnaa paluureissulle, Kempeleen pelinjohtaja Mika Takalahti pohdiskelee.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund arvelee, että oman joukkueen valmistautuminen otteluun ei ollut onnistunut ja tunnelataus jäi vajaaksi. Ulkopelissä reagoinnit tulivat myöhässä, sisäpelissä pallo ei osunut keskelle ja monta vaihtotilannetta lässähti kopiksi.

- Pelattiin neljä ensimmäistä peliä hyvin, mutta tänään oli todella vaikeaa. Valmennuksen tehtävä on valmistaa joukkue otteluun ja ei ollut kyllä valmis tämä meidän ryhmämme tänään, Österlund myöntää ja myöntääkin, että Kempeleen onnistui ahdistaa Pesäkarhujen peliä.

Ottelussa ykköspalkinnon nappasi molempien joukkueiden lukkarit, Elina Kärsämä KeKiltä, sekä Vettenranta Pesäkarhuilta. Viime kaudella Vettenranta olikin lainassa Kempeleen Kirissä tuuraamassa loukkaantumisesta toipuvaa Kärsämää.

- Minttu on kotiutunut hyvin rooliinsa meillä. Ensimmäinen peli jännitti hieman, mutta seuraavat kolme ottelua olikin jo erittäin hyvää ulkopeliä ja hän on todella hyvässä lyönnissäkin tällä hetkellä, Österlund kehuu.

Pesäkarhujen seuraava ottelu pelataan jo ensi sunnuntaina 5.7. kun porilaiset kohtaavat ensimmäistä kertaa Lapuan Virkiän.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää