Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Seinäjoen Maila-Jussit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina 10.7. Pesäkarhut kohtaa kotikentällään Erku-Areenalla Seinäjoen Maila-Jussit. Ottelu on porilaisten kolmas pohjoisen lohkon joukkueita vastaan. Kaksi aiempaa ottelua Kempeleen Kiriä sekä Lapuan Virkiää vastaan päättyivät tiukkojen taisteluiden päätteeksi Pesäkarhujen hyväksi. Nyt on seinäjokisten vuoro haastaa toistaiseksi voittamaton porilaisjoukkue. Jatkaako Pesäkarhut koko alkukauden kestänyttä voittoputkeaan, vai löytyykö ensimmäistä otteluaan lukuun ottamatta voitokkaina säilyneiltä Maila-Jusseilta ässä hihasta?

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund odottaa perjantain vastustajan laittavan kampoihin.

– Varmasti on tulossa tiukka ottelu. Seinäjoki pelaa todella ennakkoluulottomasti ja myös hieman röyhkeästi. Heidän pelissään tapahtuu paljon mielenkiintoisia asioita ja siksi pelistä voi tulla meille haastava, Österlund kertoo, – Sisäpeli on vielä ollut heille hankalaa, vaikka joukkueesta löytyy kyllä materiaalia tilanteiden ja juoksujen tekemiseen. Alkukaudesta sisäpeli on kuitenkin monilla muillakin joukkueilla sellaista.

Pesäkarhujen Eveliina Tuominen ei puolestaan tiedä varmaksi, mitä vastustajalta voi odottaa. Alkukauden vahvasti pelannut kolmosvahti luonnehtii Maila-Jussien peliä hieman ailahtelevaiseksi, mutta myöntää, että vastustajalla on tällä kaudella ollut myös hetkiä, jolloin peli on kulkenut erittäin hyvin.

Ottelu Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan on kauden kolmas ottelu oman lohkon ulkopuolista joukkuetta vastaan ja asetelmat ovat jännittävät. Ensimmäinen vastaavanlainen ottelu Kempeleen Kiriä vastaan piti yleisön jännityksessä loppumetreille asti. Pesäkarhujen ei kuitenkaan ole tarkoitus antaa edellisen kotiottelun hetkellisten haasteiden toistua.

– Valmistauduimme kauden neljään ensimmäiseen otteluun todella hyvin, ja sen vuoksi ottelut saattoivat vaikuttaa meille helpoilta. Kempelettä vastaan valmistautumisemme jäi kuitenkin vajaaksi, Österlund avaa.

– KeKiä vastaan pelatun pelin jälkeen tuli pieni herätys. Tulevissa otteluissa olemme tarkempia, painottaa myös Tuominen.

Perjantaina yleisö voi siis odottaa näkevänsä hyvin valmistautuneen porilaisjoukkueen. Perjantai on Pesäkarhuille myös viimeinen ottelu noin viikon kestäneessä vauhdikkaassa neljän ottelun putkessa. Seinäjokea vastaan pelattuaan joukkueen on aika hengähtää hetki ja suunnata sitten kahdeksi viikoksi vieraspelimatkoille ennen seuraavaa kotiottelua.

– Emme ole vielä keskittyneet tuleviin vieraspelimatkoihin ollenkaan. Lähdimme tähän kuluneeseen viikkoon sillä ajatuksella, että pelaamme tiukat neljä peliä viikkoon ja sen jälkeen pääsemme huilaamaan, Österlund jakaa joukkueen tuntoja.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPorissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää
Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesäkarhut kohtasi perjantai-illan ottelussa viimeviikkoisen lappeenrantalaisen vastustajansa Pesä Ysit, tällä kertaa sateisella kotikentällään, Erku-Areenalla. Ottelu päättyi odotetusti ennakkosuosikki Pesäkarhujen voittoon.

Lue lisää
Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina Pesäkarhujen vieraaksi matkustaa Lappeenrannasta Pesä Ysit, joka otti keskiviikon ottelussaan Mynämäkeä vastaan kauden avausvoittonsa.

Lue lisää
Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Pesäkarhut päätti kolmen ottelun vieraspeliputkensa Pihkalan kentällä Hyvinkäällä. Ottelu oli jatkoa kahdelle voitokkaalle vierasottelulle, ja porilaiset pääsivät lähtemään myös Hyvinkäältä kotimatkalle täysi pistepotti matkassaan.

Lue lisää
Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhut nappasi pisteet Poriin selvin lukemin kauden kolmannessa Satakunnan paikallisderbyssä.

Lue lisää
Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Porilaisjoukkue saneli Lappeenrannan Vanhiksella pelatun ottelun tahdin ja pelasi pisteet taskuunsa varmoin elkein. Kotijoukkue onnistui rakentamaan vain 11:sta kolmostilannetta Pesäkarhujen 37:ää vastaa.

Lue lisää