Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesäkarhuilta vahva vieraspelialoitus

Pesä Ysit– Pesäkarhut 0-2 (4-12, 5-10)
Pesäkarhujen palkitut: Pinja Arbelius (I), Emilia Itävalo (II)

Porilaisjoukkue saneli Lappeenrannan Vanhiksella pelatun ottelun tahdin ja pelasi pisteet taskuunsa varmoin elkein. Kotijoukkue onnistui rakentamaan vain 11:sta kolmostilannetta Pesäkarhujen 37:ää vastaa. Porilaisten sisäpelissä tehokkaasti etenijöitä kotipesän turviin löi kovassa lyönnissä koko kauden olleet Emilia Linna, Pinja Arbelius ja Susanna Puisto.

Pesäkarhut laittoi juoksuhanan päälle heti ensimmäisessä jaksossa ja kotiutti etenijöitä 14:sta juoksun arvoisesti, voittaen ensimmäisen jakson kymmenen pisteen erolla. Kunnareitakin ottelussa nähtiin vierailijoilta kaksin kappalein, kun sekä Roosa Törmänen että Linna pääsivät lyönneillään tuulettamaan edetessään kotipesästä suoraan kolmospesälle asti. 

Pesäkarhujen kokoonpanossa nähtiin tänään myös muutamia muutoksia, kun Majuttarista tuttu Tiia Peltonen teki Superpesis debyyttinsä Pesäkarhujen paidassa. Nopeajalkainen Peltonen ehti tuoda porilaisjoukkueelle kolme juoksua, kun sekä Arbelius että Linna järjestelivät etenijän kotipesään.

Lukkarina ottelussa pelannut Pesäkarhujen B/Ykkösen Lotta Nummikari suoritui myös roolissaan Minttu Vettenrannan paikkaajana mallikkaasti. Sisäpelissä Nummikari pääsi kotiutuksenkin makuun, lyödessään Eveliina Tuomisen kotipesään heti ensimmäisessä vuorossa ja Maria Suomisen seuraavassa.

Vaikka kotijoukkue ei päässytkään ottelussa kolmostilanteilla juhlimaan Pesäkarhujen lailla, onnistui Pesä Ysit tuomaan yhdeksän juoksua. Kuusi joukkueen juoksuista löi ottelussa Pesä Ysien ykköspalkituksi arvostettu Go On Superjokeri Henriikka Harinen. 

- Tänään oli kauden ensimmäinen pitkä pelimatka, mutta ei näkynyt kyllä missään. Tuntui tosi hyvältä lähetä peliin, ykköspalkittu Arbelius totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

Pesä Ysien peliä pelinjohtaja Jari Komulainen kuvaili vuoristoradaksi. Välillä sisäpeli toimi ja Pesäkarhujen ulkokentästä meni juoksuja läpikin, mutta laatu ei pysynyt tasaisena läpi ottelun.

- Tasoero oli iso, mutta meidän sisäpelissämme oli ilahduttaviakin asioita, Komulainen pohti.

Pesäkarhujen Sami Österlundille illan ottelu oli 200. naisten Superpesiksen pelinjohtajana. Österlund oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja totesi Arbeliuksen tavoin, että pitkä bussimatka ei haitannut porilaisten peliä.

- Yhtenä teemana oli tänään, että jaksojen alkujen pitää olla hyviä ja onnistuttiin siinä. Ratkaistiin nopeasti, niin kaverin avustuksella kuin hyvillä lyönneilläkin, Österlund analysoi.

Pesäkarhut matkustaa seuraavaksi takaisin länsirannikolle, haastamaan Feran Raumalla jo tänä perjantaina 17. heinäkuuta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPorissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää
Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesä Ysit vailla mahdollisuutta perjantaina

Pesäkarhut kohtasi perjantai-illan ottelussa viimeviikkoisen lappeenrantalaisen vastustajansa Pesä Ysit, tällä kertaa sateisella kotikentällään, Erku-Areenalla. Ottelu päättyi odotetusti ennakkosuosikki Pesäkarhujen voittoon.

Lue lisää
Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Pesä Ysit saapuu perjantaina Poriin

Perjantaina Pesäkarhujen vieraaksi matkustaa Lappeenrannasta Pesä Ysit, joka otti keskiviikon ottelussaan Mynämäkeä vastaan kauden avausvoittonsa.

Lue lisää
Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Vieraspeliputkesta puhtaat pisteet Poriin

Pesäkarhut päätti kolmen ottelun vieraspeliputkensa Pihkalan kentällä Hyvinkäällä. Ottelu oli jatkoa kahdelle voitokkaalle vierasottelulle, ja porilaiset pääsivät lähtemään myös Hyvinkäältä kotimatkalle täysi pistepotti matkassaan.

Lue lisää
Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhujen pettämätön ulkopeli piti pintansa

Pesäkarhut nappasi pisteet Poriin selvin lukemin kauden kolmannessa Satakunnan paikallisderbyssä.

Lue lisää
Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut katkaisi Seinäjoen voittoputken

Pesäkarhut vastaan Jussittaret Superpesisottelu Erku-Areenalla tarjosi laadukasta pesisviihdettä aurinkoiseen perjantai-iltaan.

Lue lisää